Dr. Bull

Seizoen 6
39:52

NieuwSeizoen 6, Aflevering 4

4,0 2 x
Bull ervaart onzekerheid in de rechtbank wanneer een proces afhangt van slechts één jurylid in een groepsvordering tegen een vapebedrijf dat defecte apparaten verkoopt. Marissa neemt het initiatief als Bull de groeiende financiële problemen van TAC negeert.
39:48

NieuwSeizoen 6, Aflevering 3

4,0 2 x
Dr. Bull neemt het op tegen een bevooroordeelde jury in de moordzaak van een tienermeisje. Hij verdedigt haar ex-vriendje, die door een documentaire de hoofdverdachte is geworden.
40:45

Seizoen 6, Aflevering 2

3,0 6 x
Een cliënt staat terecht voor openbaarmaking van geheime overheidsdocumenten, terwijl Bull ongerust is na de ontvoering van zijn dochter.
39:29

Seizoen 6, Aflevering 1

3,0 3 x
Het TAC-team moet al hun gecombineerde ervaring gebruiken om de ontvoerde dochter van Bull te lokaliseren. Terwijl hij zijn profiel opstelt, begint Bull te vermoeden dat de ontvoerder verbonden is met zijn verleden.
Seizoen 5
40:32

Seizoen 5, Aflevering 16

Verlopen 3,0 1 x
Izzy zet de rem op haar huwelijk met Bull, nadat hij Benny's verkiezingscampagne in gevaar brengt door de verdediging op zich te nemen in het corruptieproces tegen de voormalige officier van justitie.
40:35

Seizoen 5, Aflevering 15

Verlopen 4,0 1 x
Bull wil de jury voor zich winnen zonder het gebruik van hard bewijs, wanneer TAC Hank Alston vertegenwoordigt. Alston wordt beschuldigd van fraude, omdat hij geen gedocumenteerd bewijs heeft van zijn geheime werk bij het opsporen van vermiste kinderen. Izzy wil dat Benny terugslaat in de race om de plaatselijke officier v...
40:43

Seizoen 5, Aflevering 14

Verlopen 3,0 1 x
Chunk verleent zijn dochter Anna een gunst en overtuigt Bull ervan om een tiener te vertegenwoordigen bij een diefstalzaak. De verdachte staat voor een zware strijd in de rechtbank als hij weigert zijn medeplichtige te noemen.
39:24

Seizoen 5, Aflevering 13

Verlopen 3,0 1 x
Bull helpt een vrouw die vastbesloten is om tegen juridisch advies in te gaan. Ze staat erop schuldig te pleiten voor de moord op een rijke filantroop die achter haar aanzat tijdens haar tienertijd.
40:38

Seizoen 5, Aflevering 12

Verlopen 3,0 1 x
Bull en het team maken zich zorgen over het vooroordeel dat de jury heeft in een moordzaak, als Bull een Black Lives Matter-activist verdedigt. Hij is de zoon van de ten onrechte veroordeelde man die Bull inspireerde om zijn bedrijf op te starten.
40:05

Seizoen 5, Aflevering 11

Verlopen 4,0 5 x
Als een voormalige cliënt twaalf jaar na zijn proces in hoger beroep gaat, herinnert Bull zich waarom hij TAC het leven in heeft geroepen.
Archief