Dr. Bull

Dr. Bull gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:39
Dr. Bull
Verlopen

Bull helpt een cliënt met een paniekstoornis een proces aan te spannen tegen de vermeende moordenaar van zijn geliefde tante. Maar het onvermogen van de cliënt om persoonlijk te getuigen, brengt het proces in gevaar.

Seizoen 6
38:56
Verlopen
Bull helpt zijn vriend bij de verdediging van een sergeant die wordt beschuldigd van het doden van een medesoldaat. Een Franse galeriehouder zoekt juridische hulp om te voorkomen dat een veilinghuis een kunstwerk verkoopt dat moet worden gerepatrieerd.
40:32
Verlopen
Het TAC-team krijgt een uitzonderlijke kijk in het persoonlijke leven van Bull, wanneer zijn broer Jacob onverwachts arriveert. De FBI beschuldigt een financiële investeerder van het plegen van ponzifraude met zijn vader.
39:42
Verlopen
Het team bevindt zich in een gespannen en ongekende situatie, wanneer Bull het opneemt tegen Marissa en haar nieuwe baas in de rechtbank. Tijdens het gevecht om voogdij werkt Taylors professionele leven haar tegen.
40:42
Verlopen
De cliënt van Bull en Chunk staat terecht voor moord. Ze proberen te bewijzen dat de vrouw geen controle heeft over haar gedrag vanwege een hersentumor en daarom het misdrijf pleegde. Taylor wordt door de FBI verdacht van cybercriminaliteit.
40:39
Verlopen
Bull helpt een rouwende moeder als ze ontwikkelaars van een computerprogramma aanklaagt. Het programma identificeerde haar zoon onterecht als een crimineel, waardoor hij werd neergeschoten door de politie. Bull en Marissa botsen wanneer ze een baanaanbod van een concurrerend bedrijf overweegt.
40:38
Verlopen
Bull heeft een kerstwonder nodig wanneer hij de jonge assistent van een sportbureau verdedigt die beschuldigd wordt van het verstrekken van dodelijke drugs.
40:17
Verlopen
De juridische problemen van Bull gaan van zakelijk naar persoonlijk, wanneer nieuw bewijs in zijn omkopingszaak zijn vrouw betrekt. Zijn advocaat dwarsboomt de inspanningen van het TAC-team om Bull bij te staan in de rechtszaal, omdat die vreest dat ze een juridische grens zullen overschrijden om hun baas te helpen.
40:11
Verlopen
Bull heeft slechts twee dagen om een ​​verdediging voor te bereiden als een vroedvrouw wordt beschuldigd van werken zonder vergunning. Het team probeert een vrouwelijke religieuze gemeenschap te overtuigen om op te treden als getuigen van haar goede karakter.
40:42
Verlopen
Het team vraagt Bull aan de zijlijn te staan, omdat ze vrezen dat zijn recente problemen een negatieve invloed kunnen hebben op hun verdediging van een zakenmagnaat die ervan wordt beschuldigd geestelijk ongeschikt te zijn om zijn bedrijf te leiden.
39:52
Verlopen
Bull ervaart onzekerheid in de rechtbank wanneer een proces afhangt van slechts één jurylid in een groepsvordering tegen een vapebedrijf dat defecte apparaten verkoopt. Marissa neemt het initiatief als Bull de groeiende financiële problemen van TAC negeert.
39:48
Verlopen
Dr. Bull neemt het op tegen een bevooroordeelde jury in de moordzaak van een tienermeisje. Hij verdedigt haar ex-vriendje, die door een documentaire de hoofdverdachte is geworden.
40:45
Verlopen
Een cliënt staat terecht voor openbaarmaking van geheime overheidsdocumenten, terwijl Bull ongerust is na de ontvoering van zijn dochter.
39:29
Verlopen
Het TAC-team moet al hun gecombineerde ervaring gebruiken om de ontvoerde dochter van Bull te lokaliseren. Terwijl hij zijn profiel opstelt, begint Bull te vermoeden dat de ontvoerder verbonden is met zijn verleden.
Seizoen 5
40:32
Verlopen
Izzy zet de rem op haar huwelijk met Bull, nadat hij Benny's verkiezingscampagne in gevaar brengt door de verdediging op zich te nemen in het corruptieproces tegen de voormalige officier van justitie.
40:35
Verlopen
Bull wil de jury voor zich winnen zonder het gebruik van hard bewijs, wanneer TAC Hank Alston vertegenwoordigt. Alston wordt beschuldigd van fraude, omdat hij geen gedocumenteerd bewijs heeft van zijn geheime werk bij het opsporen van vermiste kinderen. Izzy wil dat Benny terugslaat in de race om de plaatselijke officier v...
40:43
Verlopen
Chunk verleent zijn dochter Anna een gunst en overtuigt Bull ervan om een tiener te vertegenwoordigen bij een diefstalzaak. De verdachte staat voor een zware strijd in de rechtbank als hij weigert zijn medeplichtige te noemen.
39:24
Verlopen
Bull helpt een vrouw die vastbesloten is om tegen juridisch advies in te gaan. Ze staat erop schuldig te pleiten voor de moord op een rijke filantroop die achter haar aanzat tijdens haar tienertijd.
40:38
Verlopen
Bull en het team maken zich zorgen over het vooroordeel dat de jury heeft in een moordzaak, als Bull een Black Lives Matter-activist verdedigt. Hij is de zoon van de ten onrechte veroordeelde man die Bull inspireerde om zijn bedrijf op te starten.
40:05
Verlopen
Als een voormalige cliënt twaalf jaar na zijn proces in hoger beroep gaat, herinnert Bull zich waarom hij TAC het leven in heeft geroepen.
Archief