Dr. Bull

Dr. Bull gemist?

Seizoen 6
40:39

Seizoen 6, Aflevering 14

Verlopen 4,8 25 x
Bull helpt een cliënt met een paniekstoornis een proces aan te spannen tegen de vermeende moordenaar van zijn geliefde tante. Maar het onvermogen van de cliënt om persoonlijk te getuigen, brengt het proces in gevaar.
38:56

Seizoen 6, Aflevering 13

Verlopen 4,0 8 x
Bull helpt zijn vriend bij de verdediging van een sergeant die wordt beschuldigd van het doden van een medesoldaat. Een Franse galeriehouder zoekt juridische hulp om te voorkomen dat een veilinghuis een kunstwerk verkoopt dat moet worden gerepatrieerd.
40:32

Seizoen 6, Aflevering 12

Verlopen 3,0 0 x
Het TAC-team krijgt een uitzonderlijke kijk in het persoonlijke leven van Bull, wanneer zijn broer Jacob onverwachts arriveert. De FBI beschuldigt een financiële investeerder van het plegen van ponzifraude met zijn vader.
39:42

Seizoen 6, Aflevering 11

Verlopen 4,0 4 x
Het team bevindt zich in een gespannen en ongekende situatie, wanneer Bull het opneemt tegen Marissa en haar nieuwe baas in de rechtbank. Tijdens het gevecht om voogdij werkt Taylors professionele leven haar tegen.
40:42

Seizoen 6, Aflevering 10

Verlopen 3,0 1 x
De cliënt van Bull en Chunk staat terecht voor moord. Ze proberen te bewijzen dat de vrouw geen controle heeft over haar gedrag vanwege een hersentumor en daarom het misdrijf pleegde. Taylor wordt door de FBI verdacht van cybercriminaliteit.
40:39

Seizoen 6, Aflevering 9

Verlopen 4,0 3 x
Bull helpt een rouwende moeder als ze ontwikkelaars van een computerprogramma aanklaagt. Het programma identificeerde haar zoon onterecht als een crimineel, waardoor hij werd neergeschoten door de politie. Bull en Marissa botsen wanneer ze een baanaanbod van een concurrerend bedrijf overweegt.
40:38

Seizoen 6, Aflevering 8

Verlopen 4,0 10 x
Bull heeft een kerstwonder nodig wanneer hij de jonge assistent van een sportbureau verdedigt die beschuldigd wordt van het verstrekken van dodelijke drugs.
40:17

Seizoen 6, Aflevering 7

Verlopen 3,0 10 x
De juridische problemen van Bull gaan van zakelijk naar persoonlijk, wanneer nieuw bewijs in zijn omkopingszaak zijn vrouw betrekt. Zijn advocaat dwarsboomt de inspanningen van het TAC-team om Bull bij te staan in de rechtszaal, omdat die vreest dat ze een juridische grens zullen overschrijden om hun baas te helpen.
40:11

Seizoen 6, Aflevering 6

Verlopen 3,0 30 x
Bull heeft slechts twee dagen om een ​​verdediging voor te bereiden als een vroedvrouw wordt beschuldigd van werken zonder vergunning. Het team probeert een vrouwelijke religieuze gemeenschap te overtuigen om op te treden als getuigen van haar goede karakter.
40:42

Seizoen 6, Aflevering 5

Verlopen 3,0 8 x
Het team vraagt Bull aan de zijlijn te staan, omdat ze vrezen dat zijn recente problemen een negatieve invloed kunnen hebben op hun verdediging van een zakenmagnaat die ervan wordt beschuldigd geestelijk ongeschikt te zijn om zijn bedrijf te leiden.
Archief