Groep 8 Aan De Macht

Groep 8 Aan De Macht gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
20:31
Groep 8 Aan De Macht

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Utrecht, midden in het groenste gebied van de randstad. De uitgelezen plek om aan de slag te gaan voor een belangrijke diersoort: de bijen. Groep 8 timmert zonder enige kennis een bijenhotel in elkaar.

Seizoen 1
20:18
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Gelderland. Ze hebben hier een groot probleem met de gemeente: al jaren gaan er ballen lek door een enorme prikkelstruik. De gemeente lost het niet op, zelfs niet nadat er brieven zijn gestuurd. Er zit dus nu maar één ding op: een demonstratie.
20:42
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Holland, bij een gemeente met veel eenzame ouderen. Ze schakelen groep 8 in om de allerleukste dag voor ouderen te bedenken én te organiseren. Gehaktballen, bingo en klassieke muziek kunnen niet ontbreken. De locatie wordt kortgezegd een beestenboel.
20:38
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Brabant waar de automobilisten alle regels aan hun laars lappen. Ze parkeren overal én er zijn niet genoeg zebrapaden. Onze knappe koppen hebben er genoeg van en gaan de straat op om het dorp eindelijk veilig te maken met eigen borden, nepagenten en geïmproviseerde zebrapaden.
Archief