How It's Done

Juli 2018
24:21

Aflevering 12

4,0 9 x
De groente- en sierteeltsector staat centraal. We zien hoe telers nieuwe technieken gebruiken om de groei van hun producten te bevorderen. Op welke manier wordt data gebruikt in een sector van natuurproducten? En hoe worden kwekers en verkopers met elkaar in contact gebracht? Ondernemers die werkzaam zijn in de groente- en sierteeltsector vertellen alle ins en outs van hun bedrijf.
Juni 2018
24:15

Aflevering 11

3,0 6 x
Deze aflevering staat duurzame techniek in de agrarische sector centraal. Welke nieuwe materialen worden gebruikt? Hoe wordt de logistiek geoptimaliseerd? En welke technieken worden toegepast in de tuinbouw? Ondernemers die werkzaam zijn in de agrarische sector vertellen alle ins en outs van hun bedrijf.
24:12

Aflevering 10

3,0 5 x
De dak- en gevelsector staat centraal. Welke materialen liggen er eigenlijk op onze daken? Op welke manier worden materialen hergebruikt? En hoe beschermen de ondernemers hun werknemers op grote hoogtes? Ondernemers vertellen over de ins en outs van hun bedrijf.
23:22

Aflevering 9

4,0 5 x
De teeltsector staat centraal. Welke nieuwe technieken gebruiken telers om de groei van hun producten te bevorderen? Op welke manier wordt data gebruikt in een sector van natuurproducten? En hoe worden kwekers en verkopers met elkaar in contact gebracht? Ondernemers die werkzaam zijn in de teeltsector vertellen de ins en outs van hun bedrijf.
22:41

Aflevering 8

4,0 5 x
De transport- en logistieksector staat centraal. Via welke wegen verhandelen Nederlandse bedrijven op nationaal en internationaal niveau? Hoe houden werkgevers rekening met hun chauffeurs en hoe wordt het werk in deze sector geautomatiseerd? Ondernemers vertellen over de ins en outs van hun bedrijf.
24:25

Aflevering 7

3,0 6 x
Ondernemers die actief zijn binnen de dak- en gevelsector vertellen de ins en outs over hun bedrijf. Op welke manier bereiken de ondernemers nieuwe hoogtes als het gaat om innovatie en milieu? Hoe zorgen zij ervoor dat hun werknemers veilig kunnen werken op grote hoogte? En welke duurzame materialen worden er vandaag de dag gebruikt als het gaat om het bedekken van Nederlandse daken?
Mei 2018
22:59

Aflevering 6

4,0 8 x
Ondernemers uit de horecasector vertellen over nieuwe ontwikkelingen bij eigen voorzieningen van hotels en restaurants. Op welke manier wordt er duurzamer gekookt en welke innovatieve manieren worden toegepast bij het bewaren en bereiden van etenswaren?
24:10

Aflevering 5

4,0 8 x
Wat zijn de innovaties op het gebied van transport en op welke manier wordt er geautomatiseerd? Wat wordt er nationaal en internationaal vervoerd en hoe wordt dit gerealiseerd? Ondernemers die werkzaam zijn in de transport- en logistieksector vertellen de ins en outs van hun bedrijf.
23:45

Aflevering 4

4,0 8 x
Innoverende ondernemers uit de horecasector vertellen onder meer over de nieuwe manieren van betalen, presenteren en leveren. Er wordt gekookt, gebotteld en gedronken, maar vooral ook geproefd, geproefd en… geproéfd! De ondernemers vertellen tussen het eten en drinken door alle ins en outs over hun bedrijf.
24:32

Dak- en geveltechniek

4,0 6 x
Op welke manier bereiken de ondernemers nieuwe hoogtes als het gaat om innovatie en milieu? Hoe zorgen zij ervoor dat hun werknemers veilig hun werk kunnen doen op grote hoogte? En welke materialen worden er vandaag de dag gebruikt als het gaat om het bedekken van Nederlandse daken? Ondernemers die actief zijn binnen de dak- en gevelsector vertellen de ins en outs over hun bedrijf.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.