In De Beste Families

Seizoen 3
40:30

Seizoen 3, Aflevering 5 - In de beste families, vaders

11 x
Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek over het vaderschap. Met Leo en Mayke Wijnen, Guido en Saskia van den Boom en Omar en Ajouad El Miloudi.
39:57

Seizoen 3, Aflevering 4 - In de beste families, vaders

11 x
Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek over het vaderschap. Met Mark en Judith van Buuren, Diederik en Bob van Vleuten, Leo en Mayke Wijnen en Guido en Saskia van den Boom.
39:55

Seizoen 3, Aflevering 3 - In de beste families, vaders

15 x
Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek over het vaderschap. Met Orville en Desai Breeveld, Diederik en Bob van Vleuten en Mark en Judith van Buuren.
40:04

Seizoen 3, Aflevering 2 - In de beste families, vaders

14 x
Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek over het vaderschap. Met Frenk en Josephine der Nederlanden, Edwin en Teun Stolp en Orville en Desai Breeveld.
40:17

Seizoen 3, Aflevering 1 - In de beste families, vaders

26 x
Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek over het vaderschap. Met Frenk en Josephine der Nederlanden, Lucas van Merwijk en Gianna Tam en Edwin en Teun Stolp.
Seizoen 2
39:00

Seizoen 2, Aflevering 5, Moeders

32 x
Lonne en Machteld zijn samen moeder van twee prachtige dochters. Dan wordt Machteld ernstig ziek. Irene raakt op haar zestiende onbedoeld zwanger. Ze wordt gedwongen haar kind af te staan. Meer dan vijftig jaar later worstelt ze daar nog steeds mee.
38:54

Seizoen 2, Aflevering 4, Moeders

37 x
Coen Verbraak praat met Truus en haar dochter Marije, die het ouderschap aanging met twee homoseksuele mannen. Ook spreekt Coen weer met Thomas en zijn moeder, minister Carola Schouten.
38:44

Seizoen 2, Aflevering 3, Moeders

23 x
Minister Carola Schouten voedde haar zoon Thomas grotendeels alleen op. Het gevreesde borstkankergen loopt als een rode draad door het leven van Teuntje Klinkenberg. Zakenvrouw Marguerite was veel weg, waardoor Isabelle haar moeder minder zag dan vriendinnetjes hun moeder.
38:27

Seizoen 2, Aflevering 2, Moeders

19 x
Susan en haar dochter Lien hebben een heel sterke band. Die valt niet los te zien van de pijnlijke echtscheiding van Susan en haar Syrische man.
38:31

Seizoen 2, Aflevering 1, Moeders

25 x
Duidelijkheid boven alles. Dat is het uitgangspunt van Farah en Roué, ouders van Randy. Je spreekt met twee woorden, je maakt je huiswerk volgens een strak plan en puberen doe je maar op je kamer. Wie het strengst is in de opvoeding, zijn vader of zijn moeder? 'Mijn moeder', lacht Randy. De moeder van Sophie Zeestraten ver...
41:00

28 augustus 2019

18 x
Coen Verbraak spreekt met o.a. Peter Anema, Barry en Laura Atsma, Floris, Pepijn en Reynier van Bommel, Anja en Joke Delwel, Olga en Porgy Franssen, Sita van Groesen en Erik Hulsegge.
41:00

21 augustus 2019

90 x
Coen Verbraak spreekt met Barry en Laura Atsma, Olga en Porgy Franssen, Sita van Groesen, Gerald, Machteld en Mildred Roethof en Sharon ter Wee.
41:00

14 augustus 2019

35 x
Coen Verbraak spreekt met Floris, Pepijn en Reynier van Bommel, Olga en Porgy Franssen, Sita van Groesen, Liesbeth en Frederique Heering, Gerald en Mildred Roethof en Sharon ter Wee.
41:00

7 augustus 2019

55 x
Coen Verbraak gaat o.a. in gesprek met Floris van Bommel, Pepijn van Bommel, Reynier van Bommel, Anja Delwel, Joke Delwel, Olga Franssen, Porgy Franssen, Liesbeth Heering en Frederique Heering.
40:00

31 juli 2019

26 x
Coen Verbraak spreekt met Peter Anema, Floris, Pepijn en Reynier van Bommel, Anja en Joke Delwel, Olga en Porgy Franssen, Erik Hulsegge, Gerald, Machteld en Mildred Roethof.
15:00

Nieuw | In De Beste Families

14 x
Ze zijn razend populair: 3D animatiefilms. Hoe worden die gemaakt? Sosha mag een kijkje achter de schermen nemen bij een van de grootste animatiestudio's in Nederland.
41:00

24 juli 2019

95 x
Coen Verbraak spreekt met Peter Anema, Barry Atsma, Laura Atsma, Floris van Bommel, Pepijn van Bommel, Reynier van Bommel, Joke Delwel, Olga Franssen, Porgy Franssen en Erik Hulsegge.
Archief