Interstellar Ella

Laatste aflevering
Interstellar Ella

Ella is blij dat ze haar eigen kamer krijgt, maar Tilly niet zo. Die probeert te voorkomen dat het morgen wordt en verstopt zich in de buurt van een zwart gat.

Interstellar Ella gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Als Slippy een ongelukje heeft met zijn scooter, gaat hij samen met Ella en Madhu op zoek naar ijzer voor de reparatie.
Door een beving zakken Slippy, Madhu, Ella en Tilly door het maanoppervlak en komen ze terecht in een ondergronds gangenstelsel. Nu moeten ze de uitgang weer vinden in dit doolhof. Ze leren het een en ander over echolokalisatie.
Slippy had zijn oom beloofd om de planten water te geven, maar als hij met Madhu en Ella gaat kijken blijkt dat zijn bewateringssysteem stuk is gegaan.
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen als het nodig is.
Ella, Slippy en Madhu gaan kamperen. Door een zonnestorm kunnen ze geen elektronica meer gebruiken. Eerst vindt Slippy dat een leuke uitdaging, maar als de storm gevaarlijk wordt, heeft Ella gelukkig wel een plan om weer naar huis te komen.
Slippy vindt een recyclingrobot en neemt hem mee naar huis. Dat blijkt een minder goed idee als de robot alles wat los en vast zit wil versnipperen. Als hij zelfs Glitch in gevaar brengt besluit Slippy de robot maar snel weer weg te brengen.
Gem wil bewijzen dat ze anders is dan Ilo en haalt een gewaagde actie uit. Dan moeten Ella en Slippy in actie komen om haar te helpen ontsnappen uit de stormwinden van een super-puff planeet.
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
Ella gaat met de nieuwe onderzoeksassistente van haar moeder op zoek naar een verdwenen ster. Ze komen uit bij het super massieve zwarte gat in het centrum van het heelal. Ella leert het wat rustiger aan te doen en beter te kijken, dan ontdek je nog eens iets!
Ella, Slippy en Madhu storten neer op een weesplaneet. Ze zijn elkaar kwijt. Ella heeft Glitch en Slippy heeft Maggie. Ella moet ineens werken met gereedschap en Slippy moet het doen met alleen informatie. Toch weten ze elkaar en Madhu weer terug te vinden, nu hebben ze ook mooi geleerd om het hulpmiddel van de ander te ge...
Madhu is uitgenodigd voor het Mensendagdiner en is heel zenuwachtig of alles wel goed zal gaan.
De kinderen vinden een Voyager ruimtesonde en beluisteren de gouden plaat. Ze besluiten hun eigen bericht op te nemen en de Voyager weer op reis te sturen. Maar Ella wil zo snel gaan dat het een haastklus wordt en bij de lancering gaat er van alles mis.
Slippy moest zijn uitvindingen opruimen dus hij heeft ze aan de koude kant van Mercurius gelegd. Dan hoort hij van Maggie dat de koude kant van de planeet, die het dichtste bij de zon staat, al snel de warme kant zal worden. Het wordt een race tegen de zon om de uitvindingen van Slippy te redden.
Archief