Interstellar Ella

Interstellar Ella gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 16 - Priya van de aarde

4,0 0 x
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht. Gelukkig komt ze er met de hulp van Priya weer uit.

Seizoen 1, Aflevering 15 - Mam-Ella dag

4,0 0 x
Pap heeft een spoedklusje, dus Tilly moet mee op de speciale dag van mama en Ella samen. Nu draait de hele dag ineens om Tilly en Ella heeft er moeite mee. Maar als Tilly in een gevaarlijke situatie terecht komt is het de creativiteit van Ella die de boel redt. En zo wordt het toch een mooie Mam-Ella dag.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Op pad voor palladium

4,0 0 x
Maggie moet gerepareerd worden, dus Ella, Slippy en Madhu gaan op pad om palladium te vinden.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Commandant Slippy

4,0 1 x
Slippy wil graag een baken op een komeet plaatsen zodat hij de naam mag verzinnen. Als Glitch daarbij niet goed genoeg helpt, wordt Slippy boos op hem en doet hij heel bazig. Om zich te bewijzen gaat Glitch toch snel naar de komeet, maar dan blijkt het een hele gevaarlijke opdracht te zijn.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Ruimterommel

3,0 1 x
Als een grote berg ruimterommel richting het clubhuis van Slippy en Ella vliegt, zijn ze het niet meteen eens wat ze met de rommel willen doen. Slippy wil het hergebruiken en Ella wil het laten verbranden in de dampkring van een planeet. Uiteindelijk kiezen ze voor de gulden middenweg.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Stralend sterrenbeeld

3,0 1 x
Als Slippy samen met zijn neef en nicht verdwaald raakt in een nevel, maken Ella en Madhu een sterrenbeeld van lichtjes als baken om ze de weg naar buiten te wijzen.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Interstellair ruimtebericht

4,0 1 x
Madhu ontvangt een cadeautje van familie en wil graag iets heel speciaals terugsturen. Dan volgt een spannend avontuur om maanwater te verzamelen.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Maggie2

4,0 1 x
Maggie geeft zichzelf een update en dan komt Mags tevoorschijn. Een paar roekeloze acties later proberen Ella, Slippy en Madhu de oude Maggie weer terug te halen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - De manen van Jupiter

4,0 5 x
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kristallen calamiteit

4,0 1 x
Als ze het experiment van hun moeder kapot maken moeten Ella en Tilly op zoek naar nieuwe diamanten. Dat blijkt een erg gevaarlijke missie. Maar het lukt ze, en onderweg leren ze dat verschillende materialen verschillende smeltpunten hebben.
Archief