Law & Order: SVU

Laatste aflevering
39:13
Law & Order: SVU

Een workaholic wordt verkracht door een gemaskerde man als ze met haar baas meegaat naar een duister feestje. Rollins onderzoekt het misdrijf en Benson ontdekt een verdachte die waardevol kan zijn als getuige.

Law & Order: SVU gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 24
39:01
Verlopen
Een jonge man vraagt de SVU om hulp, wanneer hij vermoedt dat zijn baas op zijn zus zit te azen. Velasco probeert een onwillige getuige over te halen om voor de rechtbank te getuigen.
39:30
Verlopen
Een huisinbraak en een ontvoering leiden de SVU tot een schokkende ontdekking. Muncy doet haar best om bij het team te horen.
39:19
Verlopen
Benson probeert een popster in een zorgelijke relatie te helpen. Rollins neemt de stress van haar werk mee naar huis. Fin leert een groentje een lesje in het respecteren van collega's.
39:16
Verlopen
Het SVU-team draait overuren, wanneer een groep tieners toeristen lastigvalt. McGrath werkt samen met de Bronx-bende om een cruciale aanwijzing op te sporen.
39:34
Verlopen
Een jong meisje wordt neergeschoten en Cosgrove werkt samen met Jalen Shaw om haar moordenaar op te sporen. Benson en Stabler helpen en beseffen dat er meer aan de hand is dan moord. McCoy en Price willen gerechtigheid tegen een internationale misdaadbende, maar er ontstaan complicaties in de zaak.
Seizoen 23
39:05
Verlopen
De SVU biedt hulp en bescherming aan een langdurig slachtoffer van huiselijk geweld. Wanneer ze in de rechtbank aan de tafel van de beklaagde belandt, verrast Rollins Carisi met een formidabele tegenstander tijdens het proces.
39:06
Verlopen
Wanneer het enige bewijs voor een misdaad een biecht in de kerk is, moet Carisi een andere manier vinden om te bewijzen dat zijn verdachte schuldig is. Benson stemt ermee in een oude vriend te ontmoeten die probeert zijn overtredingen uit het verleden goed te maken.
38:02
Verlopen
Een school doet aangifte van de vermissing van een leerling. Het team spoort een ​​vertrouwde familievriend op voor antwoorden. Benson krijgt een verrassing voor Moederdag.
39:22
Verlopen
Garland vraagt ​​Benson om de zaak van vermiste personen te heropenen, waar hij als beginnend officier aan werkte. Een slachtoffer in een van Carisi's recente zaken wordt gearresteerd.
39:05
Verlopen
Rollins en Fin onderzoeken een aanval in Kentucky, die opvallende overeenkomsten vertoont met die van een gevonden slachtoffer in Central Park. Benson ontvangt informatie die de zaak op zijn kop zet.
38:40
Verlopen
Velasco vraagt ​​Benson om hulp bij het vinden van drie meisjes, die vanuit zijn geboortestad naar New York City zijn gesmokkeld.
39:08
Verlopen
De maker van een datingapp wordt ervan beschuldigd deze te gebruiken om vrouwen te verkrachten. Velasco's ervaring als SVU-rechercheur komt ter sprake in de rechtbank.
38:39
Verlopen
Carisi's nichtje helpt een vriend melding te doen van aanranding. Benson onderzoekt een geheime studentenvereniging, waarbij de leden seksueel grensoverschrijdend gedrag plegen.
39:20
Verlopen
Benson onderzoekt beschuldigingen tegen een bekende radiopersoonlijkheid. Rollins gaat undercover wanneer een schokkende bekentenis tot een nieuwe misdaad leidt.
38:01
Verlopen
Een jonge vrouw die meer te weten komt over haar biologische ouders, vraagt Benson om hulp. Carisi en Rollins wegen de risico's af om hun relatie openbaar te maken.
38:57
Verlopen
Wanneer een populaire vechter niet komt opdagen voor het grootste gevecht van het jaar, worden Rollins en Velasco meegesleurd in een ingewikkeld web van geheimen. McGrath neemt Benson in vertrouwen.
39:12
Verlopen
Een jongen verdwijnt na een ontmoeting met een online gamer. Benson vermoedt dat haar zoon wordt gepest.
38:39
Verlopen
Het team helpt bij een onderzoek naar een reeks haatmisdrijven op kerstavond. Amanda praat bij met een oude vlam.
Binnenkort terug te kijken
38:24

Seizoen 24, Aflevering 7 - Dead Ball

Verwacht op
Wanneer de zaak tegen een populaire sporter faalt, graaft Benson in het verleden van de verdachte om nog meer slachtoffers te ontdekken. Velasco is teleurgesteld wanneer hij een van zijn helden ontmoet.
Archief