Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren gemist?

Juli 2020

Vandaag 21:15 - Seizoen 2, Aflevering 4 - Olympische spelen

4,0 13 x
Het IOC wil in 2021 een politiek neutraal sportfeest en er mag dus niet geprotesteerd worden tijdens de Olympische Spelen. Moeten we politiek en sport gescheiden houden? En verder: Kiki Bertens en andere tennissers twijfelen of ze naar de US Open moeten gaan, een emotioneel interview met Hakim Ziyech en Pieter van den Hoog...

Vandaag 21:15 - Seizoen 2, Aflevering 3 - BeNeLiga, podcastclub en Sjeng Schalken

4,0 18 x
Het Makkelijk Scoren Tribunaal buigt zich over zaken in de sportwereld waar iets niet helemaal in de haak is. Deze keer is dat de tuin van Sjeng Schalken. Verder: Tex, Jonathan en Diederik proberen de Podcastclub uit, discussie over de BeneLiga, een terugblik vanuit september 2020 naar de Tour de France en de Top 5 van Bas...

Seizoen 2, Aflevering 2 - Makkelijk scoren: Studio Afgelast

4,0 15 x
De wielerkalender 2020 is wat ingewikkeld, want alle klassiekers en grote rondes worden in tien weken gepropt. Tom Dumoulin moet nu gaan kiezen. Hij had wereldkampioen kunnen worden. Of kan dat nog steeds? En verder: Er wordt gepitcht, hoe wist Wimbledon van de pandemie?, het geweldige jaar 2019 en meer.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Wielerkalender, Wimbledon 2003 & het jaar 2019

4,0 14 x
De wielerkalender 2020 is wat ingewikkeld, want alle klassiekers en grote rondes worden in tien weken gepropt. Tom Dumoulin moet nu gaan kiezen. Hij had wereldkampioen kunnen worden. Of kan dat nog steeds? En verder: Er wordt gepitcht, hoe wist Wimbledon van de pandemie?, het geweldige jaar 2019 en meer.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Makkelijk scoren: Studio Afgelast

4,0 19 x
Zo'n pandemie is natuurlijk verschrikkelijk, maar je leert mensen wel echt kennen tijdens zo'n crisis. En dat was ook te zien bij de Eredivisie. Verder: het mag weer, een kijkje in de toekomst bij het EK voetbal in 2021, Makkelijk Lezen met Wesley Sneijder en herinneringen aan het belangrijke sportjaar 1996.
Maart 2019

Caster Semenya, clubliederen en sportvissen

3,0 8 x
Hormoonremmers voor Caster Semenya? Raymond van Barneveld: wel of niet stoppen? Voetbal-clubliederen verraden wie er kampioen wordt, korfbal, sportvissen, huisdichter Rico, Bram Tankinks kinderpuree.

24 maart 2019

4,0 12 x
Tijdens deze voorbeschouwing o.a.: live-reportages vanuit de Johan Cruijff Arena, een nieuwe blik op het trauma van 1974, een heel raar interview met Ronald Koeman en huisdichter Rico Verhoeven.

17 maart 2019

4,0 15 x
Qatar is gastland van het WK voetbal, Formule 1-journalist is fan van Max Verstappen, zo gaat het nu met wonderpaard Totilas, kijkersvragen van Mart Smeets en is hockey nog wel elitair?

EDivisie, curling en scrabble

4,0 25 x
eDivisie, computerspel FIFA en kinderen die verrassingspakketjes met voetballers kopen: het lijkt erg op gokken. Verder: Zandvoort vs. Assen, curling en scrabble in Totaal Andere Tijden Sport.

Skateboarden, zaakwaarnemers en keirin

4,0 23 x
Zaakwaarnemers halen graag jonge spelers binnen, Matthijs Buchli belt (misschien) met Rutte, skateboarden Olympische sport, Jonathan vertelt judoka Marhinde Verkerk dat judo stom is en Sjinkie Knegt.
Archief