Married At First Sight - Second Chance

Augustus 2020
42:20

Aflevering 8

74 x
Milly, Marcel en Maxime hebben hun laatste een-op-eendates en zullen daarna bekendmaken of ze gevoelens hebben gekregen voor een van hun aanbidders.
41:06

Aflevering 7

68 x
Vandaag worden er knopen doorgehakt. De groepshuizen zijn voorbij en Maxime, Marcel en Milly moeten kiezen met welke singles ze verder willen. Bjorn verrast Milly op de valreep met een persoonlijk cadeau. Maar of dat haar keuze zal beïnvloeden?
Juli 2020
40:14

Aflevering 6

90 x
In het groepshuis van Maxime is het feest, maar ondertussen wordt Cemal het vuur aan de schenen gelegd. Op de boerderij keert Marcel met zijn dame terug van de romantische date. Bij Milly trekt één man zich terug uit de race, maar er komt ook vers bloed bij.
40:49

Aflevering 5

41 x
Vandaag komen vrienden en familie in de groepshuizen om Milly, Marcel en Maxime te helpen met hun keuze. De experts geven de kandidaten een speciale opdracht waarbij ze iemand moeten kiezen voor een romantische date.
40:29

Aflevering 4

39 x
Vandaag arriveert Cemal bij het groepshuis van Maxime. Hij kon door zijn werk niet eerder komen. Marcel kiest voor snelheid en laat zijn rijkunsten zien aan zijn dames. Milly kiest voor een sportieve activiteit en wekt haar mannen met een bootcamp.
40:47

Aflevering 3

95 x
Maxime gaat met haar gekozen mannen naar het groepshuis. Het groepshuis van Marcel is op een mooie boerderij en vooral één dame trekt de aandacht van iedereen. Milly ziet haar keuzes terug in een groot, luxe pension.
Juni 2020
40:31

Aflevering 2

104 x
Milly, Marcel en Maxime leren de singles kennen die zich speciaal voor hen hebben aangemeld. Ze horen hun stem, maar zullen ze daarna eindelijk echt ontmoeten tijdens een speeddate.
38:38

Aflevering 1

40 x
Milly, Marcel en Maxime deden mee aan 'Married At First Sight', maar helaas mislukten hun huwelijken. De drie kersverse singles krijgen een second chance. TV-kijkers hadden de kans om zich aan te melden en vandaag ontmoeten de drie hun aanbidders voor de eerste keer.
Archief