NCIS: Hawaii

Laatste aflevering
40:47
NCIS: Hawaii

Wanneer een biowapenexpert wordt vermoord in een beveiligde faciliteit, bundelen NCIS en het NCIS Elite-team hun krachten om de moordenaar op te sporen. Daarbij ontdekken ze een nog groter gevaar.

NCIS: Hawaii gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
40:37
Nadat de vrouw van een marinier is ontvoerd voor losgeld, ontdekt het NCIS-team duistere geheimen terwijl ze zich haasten om haar ontvoerder op te sporen voordat het te laat is. Ondertussen schakelt Sam Ernie in voor zijn expertise bij het decoderen van een computerprogramma dat dodelijke gevolgen kan hebben.
40:40
Wanneer een marinier wordt vermoord tijdens een training volgt het NCIS-team de verdachte diep het bos in en ontdekt een verontrustend geheim.
40:37
Verlopen
Wanneer de verloofde van een verdwenen marineofficier de hulp van NCIS inschakelt, onthult het team dat zijn geheimen veel dieper gaan dan ze vermoedden. Sam stelt Kai aan als zijn wingman.
40:44
Verlopen
NCIS moet de dochter van een Russische oligarch beschermen, omdat zij een dodelijk geheim met zich meedraagt. Sam vraagt Tennant om een gunst.
40:39
Verlopen
Een marinepiloot wordt vermoord aangetroffen in een plaatselijk militair resort. Het team gaat undercover om een criminele onderneming op te sporen die zich goed schuil houdt.
40:44
Verlopen
Na een brute overval op klaarlichte dag op een federale kredietunie van de marine, spoort het NCIS-team een groep sensatiezoekende dieven op. Tennant begint Sam Hanna's redenen om op Hawaï te zijn steeds verdachter te vinden.
39:25
Verlopen
Nadat een vliegtuig vol gevangenen is neergestort, moet het NCIS-team de voortvluchtigen vinden die naar het eiland zijn ontsnapt. Sam Hanna en Tennant hebben de taak een beruchte Russische gevangene te lokaliseren, die bekend staat als 'The Chemist'.
38:49
Verlopen
Nadat ze door de medische en psychologische keuring is gekomen, is Tennant verrast om te zien dat Sam haar laatste gesprek afneemt om haar terugkeer naar het werk te regelen. Na een inbreuk op de database van de US Marshal gaat Sam samen met Tennant naar Las Vegas om de hacker te lokaliseren.
Seizoen 2
40:46
Verlopen
Wanneer een persoon uit Tennants CIA-verleden opduikt, zoekt het NCIS-team hulp in een onverwachte hoek om een moordenaar te pakken die alles wil vernietigen wat Tennant heeft opgebouwd.
40:42
Verlopen
De vondst van een dode, voormalige MI6-agent onthult geheimen uit Tennants verleden, waardoor ze tot het uiterste gaat om de dader op te sporen.
40:45
Verlopen
Wanneer Lucy tijdens haar nachtdienst een vreemd telefoontje krijgt, van een man die een moord bekent, gaat het NCIS-team op zoek naar hem.
38:31
Verlopen
Na de mysterieuze dood van een astronaut, in een zeer gevoelige Mars-simulatie, stuurt het NCIS-team Ernie naar de omgeving om alleen op onderzoek uit te gaan.
Binnenkort terug te kijken
40:47

Seizoen 3, Aflevering 10 - Divided We Conquer

Verwacht op
Na een verwoestende aanval met een dodelijk biowapen moet het NCIS-team een mysterieuze terroristische groepering opsporen voordat ze opnieuw kunnen toeslaan.
Archief