Ridley

Laatste aflevering
1:28:57
Ridley

Ridley houdt, zeer tegen de zin van de politie, nog steeds contact met Michael Flannery, de man die vastzit voor de moord op Ella en Kate. Als er ineens een link blijkt te zijn met een lopende moordzaak, ziet Ridley een kans om alles uit te zoeken. Dan komt er een schokkend gehe...

Ridley gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:29:39
Wanneer Ridley aan de praat raakt met jazzzangeres Eve Marbury, stemt hij ermee in om op zoek te gaan naar haar broer die al veertig jaar vermist wordt. Dit levert aanvankelijk weinig op, maar wanneer er een dode vrouw wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, ontdekt Ridley een verband. Hierdoor komen er geheimen...
1:29:55
Aan de voet van een windmolen wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Al snel blijkt dat weinig is wat het lijkt in deze zaak. Ridley moet oppassen met wie hij in vertrouwen neemt.
1:29:46
Oud-inspecteur Alex Ridley is met vervroegd pensioen na de tragische dood van zijn vrouw en dochter. Zijn oude team hoopt dat hij hen wil bijstaan bij hun zaken. Misschien helpt dat hemzelf ook.
Archief