Rondje Op De Zaak

Laatste aflevering
36:02
Rondje Op De Zaak

In deze aflevering vervangt Eva Julia die bij het EK voetbal in Duitsland is. De vrienden en collega's hebben het over hoe het is om radio te maken en over welke beroemde mensen ze ooit hebben beantwoord

Rondje Op De Zaak gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:32
In deze aflevering vervangt Eva Julia die bij het EK voetbal in Duitsland is. De vrienden en collega's hebben het over kamperen op festivals en het eten op vakantie. Ook beantwoorden ze de vraag van Julia vanuit Duitsland over hoe zij het EK hebben beleefd.
27:59
In deze aflevering vervangt Eva Julia die bij het EK voetbal in Duitsland is. De vrienden en collega's hebben het over eten bij benzinestations en een auto kopen. Dit ging bij Eva namelijk niet helemaal volgens plan.
30:59
In deze aflevering zijn Bas en Dylan weer terug van vakantie én heeft Dylan een souvenirtje voor Julia meegenomen. Ook hebben de collega's en beste vrienden het over ouder worden en fatbikes. Daarnaast gaan ze meedoen aan de Creators Golf Cup!
In deze aflevering vervangen Eva en Airen 538-dj's Bas en Dylan, die op vakantie zijn. Ze bespreken dingen die juist wel of niet mannelijk zijn én het EK voetbal. Wat weten de vrouwen daar eigenlijk van?
In deze aflevering vervangt Eva, nieuwslezeres van de Avondshow, Dylan die op vakantie is. Eva woont sinds twee weken in een nieuw huis en heeft nu al een brief van boze buren ontvangen. Verder hebben de vrienden het over baby's en babynamen én delen ze de beste tips voor daten.
In deze aflevering beantwoorden de vrienden de vraag: als je voor de rest van je leven nog maar één gerecht voor ontbijt, avondeten en toetje mag eten, welke zou dat dan zijn? Daarnaast delen ze verhalen over bijzondere taxiritten.
In deze aflevering hebben de vrienden het over of chips daadwerkelijk viezer zijn geworden én bespreken ze hun grootste bloopers op de radio.
In deze aflevering hebben ze het over roddels en irreële angsten als vliegen, open water en achtervolgd worden. Daarnaast beantwoorden ze de vraag: Als je ergens drie jaar vast moet zitten, waar zou je dan willen zitten?
In deze aflevering vertelt Julia over haar HABBO-vriendjes, bespreken de vrienden het onderwerp gokken en hebben ze het over verhuizen.
In deze aflevering deelt Jordi de do's en don'ts bij het ontmoeten van de Koninklijke familie, bespreken ze hoe ze afspraken afzeggen én delen ze de beste snacks tegen brakheid.
In deze aflevering checken ze of Jordi nog steeds geen alcohol drinkt, hebben ze het over hét geheim van december en bespreken ze de onderwerpen trouwen en gadgets.
In deze aflevering discussiëren de vrienden over het gebruiken van condooms, wil Jordi nooit meer alcohol drinken en gaat één van de vrienden de koninklijke familie ontmoeten tijdens Koningsdag.
In deze aflevering zijn de vrienden niet te spreken over het favoriete restaurant van Bas, delen ze hun grootste impulsaankopen, hebben ze het over hun haat en liefde voor koken én bespreken ze Tikkie-etiquettes.
In deze aflevering bespreken de collega's én beste vrienden hun favoriete stamkroegen, vertelt Julia hoe haar vader zijn begrafenis heeft 'geoefend' en deelt Jordi hoe zijn etentje met Julia nogal chaotisch verliep.
In deze aflevering bespreken Bas en Dylan hun bijzondere bezoek aan de KamaSutrA beurs, hebben ze het over hun favoriete vakanties en is Bas langs geweest bij de Nonnen om zijn Engels te verbeteren.
In deze aflevering hebben ze het over de voor- en nadelen van herkend worden, hun favoriete abonnementen en hoe de perfecte eerste date eruitziet.
In deze aflevering vertelt Jordi hoe lang hij al niet naar de tandarts is geweest, hebben de vrienden het over hoe goed ze zijn in flirten en bespreken ze rare dromen.
In de achtste aflevering is Bas echt heel erg 'ziek', vertellen de vrienden over het feest A State Of Trance van 538-collega Armin van Buuren en vragen ze zichzelf af: is speelgoed voor volwassenen triest?
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 27

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 27 van Rondje Op De Zaak terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op donderdag 18 juli om 16:00 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Rondje Op De Zaak.
Archief