Rundfunk

Rundfunk gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 15 - Schluß, Tschüß

4,5 16 x
Het schooljaar is nu echt afgelopen en de school is geschokt door de recente gebeurtenissen. Iedereen neemt afscheid, maar voor Tim en Erik begint het na de vakantie allemaal weer opnieuw.

Seizoen 3, Aflevering 14 - Spinnwebe

4,0 6 x
Het grote eindfeest is aangebroken. Barteljaap is zenuwachtig, hij is nog nooit op een feest geweest, maar Tim en Erik stellen hem gerust. Barteljaap is een baas, dus wat kan er misgaan?

Seizoen 3, Aflevering 13 - Weltschmerz

3,0 6 x
De eindexamens zijn in volle gang, maar de ruzie tussen Tim en Erik brengt het gevoelige ecosysteem van de school in gevaar. Aan meneer Hulst en de leerlingen om alles weer in evenwicht te brengen.

Seizoen 3, Aflevering 12 - Schnurrbart

3,0 4 x
Het is het einde van het jaar en de eindexamenstunt komt eraan. Tim en Erik hebben grote plannen, maar dan gooit Eriks plotselinge volwassenheid roet in het eten. Barteljaap is nog steeds een koning.

Seizoen 3, Aflevering 11 - Knallhart

3,0 18 x
Tim en Erik spelen het legendarische voetbaltoernooi tegen het team van Hulst, maar de teamverdeling is door Heydrich niet helemaal eerlijk gedaan. Er is maar één iemand die de jongens kan helpen.

Seizoen 3, Aflevering 10 - Doppelvolmond

4,5 10 x
Tim en Erik worden wakker in het lokaal van Barteljaap. Het is avond, de school is verlaten en de deur van het lokaal zit op slot. Dat klinkt als het begin van een aflevering vol horror.

Seizoen 3, Aflevering 9 - Schwanzgesteuert

4,0 24 x
Nu Tim Marietje niet kan krijgen, wil hij seksloos door het leven gaan. Helaas vliegen de hormonen in het rond en wordt hij van alle kanten getest. Erik probeert ondertussen Roslin te versieren.

Seizoen 3, Aflevering 8 - Hungerstreik

3,0 18 x
De leerlingen blijven een nacht op school om te vasten uit respect voor Afrika. Tim wil ondertussen weten wie de nieuwe lover van Marietje is en Erik probeert een mythe over de school te bevestigen.

Seizoen 3, Aflevering 7 - Scheiterhaufen

4,0 16 x
De school is in de ban van hekserij. De nieuwe godsdienstlerares richt een inquisitie op en meneer Hulst zet zijn eerste stappen als tovenaar. Aan Tim en Erik de schone taak het hoofd koel te houden.

Seizoen 3, Aflevering 6 - Knechtschaft

4,0 16 x
Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze conciërge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders.
Archief