Rundfunk

Rundfunk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
23:19
Rundfunk

Duco en Roy maken een film die viral gaat en hen één klap beroemd maakt. Ze schoppen het zelfs tot de talkshow van Eva Jinek. Maar wie beroemd is, kan ook gecanceld worden.

Seizoen 6
23:49
Tijdens de uitreiking van de Amateur Theater Prijzen komt Adelhart oog in oog te staan met zijn aartsrivaal Paul de Leeuw, waardoor Duco en Roy een nieuwe kant van Adelhart leren kennen.
22:46
Duco wordt steeds geconfronteerd met zijn diepgeworteld trauma met liefde en intimiteit. Zijn angst voor vrouwen en liefde groeit. Tot een tragische wending van het lot hem tot inzicht brengt.
23:26
Tot zijn schrik ziet Roy zichzelf in de tv-datingshow Dating On Drugs. Heeft hij toen de liefde gevonden? Geen idee - door de drugs kan hij zich niet eens herinneren dat hij überhaupt heeft meegedaan.
23:35
Dikke stress bij de toneelvereniging, want er komt een recensent kijken. De recensie is vernietigend. Hoezo 'superkut', waar haalt die recensent het lef vandaan? Ze besluiten hem samen op te zoeken.
26:11
Jim wil dat naamgenoot Jim Bakkum zijn naam verandert. Samen met Roy gaat hij op zoek naar hem op een feest vol celebs. Duco speelt zijn beste rol ooit waardoor het feest op een bloedbad uitloopt.
23:31
Roy is bang dat hij te knap is en zoekt support bij zijn ouders - en geld, want de huur is weer eens verhoogd. Duco scoort een serieuze filmrol, maar neemt zichzelf op de filmset net iets té serieus.
Seizoen 3
22:06
De school is in de ban van hekserij. De nieuwe godsdienstlerares richt een Inquisitie op en meneer Hulst zet zijn eerste stappen als tovenaar. Aan Tim en Erik de schone taak het hoofd koel te houden.
24:38
Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze conciërge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders.
12:55
Vrijdag: de voor iedereen lange en zware week loopt bijna op zijn eind. Tim heeft het Engels proefwerk abominabel slecht gemaakt. Erik heeft een geweldig plan hoe ze de rest van het jaar gaan overleven, maar wil, kan en mag Tim hier wel aan meedoen? Heeft Viktor iets geleerd van deze week? Kan Barteljaap nog kapotter?
14:05
Donderdag: ouderavond, voor niemand leuk. Tim en Erik moeten iets bedenken waardoor hun ouders niets te weten komen over hun slechte cijfers. De ouders van Lars komen langs bij Viktor en voor Barteljaap is er dan eindelijk een piepklein lichtpuntje aan het eind van die lange, pikdonkere tunnel.
13:00
Woensdag: Tim, Erik en de blauwe ballen van Tim moeten een klusje klaren voor Hulst. Hierdoor lopen de spanningen hoog op tussen Tim en Marietje, die ook op knappen staat. Meneer Boom probeert Viktor uit te leggen dat Lars geen aap is. Barteljaap denkt terug aan zijn jeugd, hij werd toen ook al kapotgemaakt, natuurlijk.
14:48
Dinsdag: Erik is jarig, Tim iets te impulsief en Armani een lul. Is Eriks geflirt met mevrouw Spek wederzijds? Hoe gaat Viktor om met de nieuwe leerling, Lars? Lukt het Tim om Armani's huiswerk op tijd af te hebben en op tijd te komen voor zijn aftrekafspraak met Marietje? Hoe dan ook, wiskundeleraar Barteljaap wordt kapot...
12:20
Maandag: proefwerk Engels. Tim en Erik hebben niet geleerd. Er kan eventueel afgekeken worden, maar daar moeten de jongens wel voor tillen, beuken en slijmen. Erik moet poepen. Frederique heeft stress omdat haar hondje is afgepakt.
Seizoen 5
1:23:23
Yannick van de Velde en Tom Kalmthout storten zich op (de angst voor) de dood. Je hebt je jeugd achtergelaten en alle ellende die daarbij hoort. Je mag eindelijk op eigen benen staan. Maar dan worden je haren dunner en ga je lichamelijk achteruit. Je hebt een nieuwe vijand, een waar je altijd bang voor bent: de dood. En hi...
Seizoen 3
22:14
Het schooljaar is nu echt afgelopen en de school is geschokt door de recente gebeurtenissen. Iedereen neemt afscheid, maar voor Tim en Erik begint het na de vakantie allemaal weer opnieuw.
22:50
Het grote eindfeest is aangebroken. Barteljaap is zenuwachtig, hij is nog nooit op een feest geweest, maar Tim en Erik stellen hem gerust. Barteljaap is een baas, dus wat kan er misgaan?
22:49
De eindexamens zijn in volle gang, maar de ruzie tussen Tim en Erik brengt het gevoelige ecosysteem van de school in gevaar. Aan meneer Hulst en de leerlingen om alles weer in evenwicht te brengen.
20:28
Het is het einde van het jaar en de eindexamenstunt komt eraan. Tim en Erik hebben grote plannen, maar dan gooit Eriks plotselinge volwassenheid roet in het eten. Barteljaap is nog steeds een koning.
23:52
Tim en Erik spelen het legendarische voetbaltoernooi tegen het team van Hulst, maar de teamverdeling is door Heydrich niet helemaal eerlijk gedaan. Er is maar één iemand die de jongens kan helpen.
Archief