The Gold

Laatste aflevering
57:59
The Gold

Palmer wordt vrijgesproken, maar Parry wordt in Spanje toch nog opgepakt. Noye en zijn compagnons moeten zich verantwoorden voor de rechter. Ze halen alles uit de kast om ermee weg te komen, maar het is maar de vraag of dat gaat lukken. Boyce en zijn team denken hun werk te hebb...

The Gold gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
56:35
Palmer is op Tenerife bezig met timeshares en voelt zich veilig. Dan krijgt de Spaanse politie een telefoontje vanuit Engeland. De Britse politie komt er ook achter wie de miljoenen van de buit witwast. Cooper heeft het voordeel van connecties binnen de vrijmetselarij.
58:17
John Palmer is op vakantie op Tenerife, wanneer hij hoort dat hij gezocht wordt. Het plan van Cooper en Parry om het geld de grens over te krijgen verloopt niet vlekkeloos. Boyce verzekert zijn team ervan dat de moordenaar van hun collega zal boeten, maar de rechtszaak neemt een onverwachte wending.
58:23
Nu het team een verdachte van de goudroof in beeld heeft, ontdekken ze gaandeweg steeds meer schakels in de keten. De verdachten worden nauwlettend in de gaten gehouden en Boyce moet zijn uiterste best doen om het snel slinkende budget te verantwoorden. Een inval loopt uit op een drama.
55:28
Er wordt een operatie opgezet om het gestolen goud om te smelten, weer op de markt te brengen en de winst wit te wassen. De politie zit op de zaak en ontdekt dat dit alles in Kent speelt. Ook komen ze uit bij een hoofdverdachte.
56:43
Zes gewapende mannen vallen een opslagpand van Brink's-Mat binnen en vinden tot hun stomme verbazing geen buitenlandse valuta, maar goudstaven. Ze merken al snel dat het lastig is om 26 miljoen aan goud ongemerkt weg te sluizen. Inspecteur Brian Boyce zet een speciaal team op om de zes dieven, maar vooral ook hun hooggepla...
Archief