Hotel Portofino

Hotel Portofino gemist?

Seizoen 2
53:59

NieuwSeizoen 2, Aflevering 4 - Contortions

3,0 19 x
Rose overrompelt Lucian met een verrassingsbezoek en Cecil smeedt een plan met Danioni om Bella het hotel afhandig te maken en een wig te drijven tussen haar en Marco. Ondertussen denkt Bella te weten wie de anonieme hotelinspecteur is en is Gianluca kwaad over Lucians inmenging in zijn plannen om Nish in veiligheid te bre...
52:52

Seizoen 2, Aflevering 3 - Comings Together

4,0 20 x
Na de aanslag is Nish op de vlucht en wordt hij gezocht door Danioni. Lucian, Bella en Constance proberen Nish te helpen. Cecil raakt steeds verder betrokken bij schimmige praktijken. Betty heeft een aanvaring met een van de arbeiders.
53:44

Seizoen 2, Aflevering 2 - Alliances

3,5 18 x
Bella is erg van slag als haar man Cecil voor haar neus staat. Hij probeert Bella weer voor zich te winnen door in de spa te investeren. Lucian en Constance brengen wat tijd samen door. Nish heeft geschreven dat hij niet langs kan komen. Hij bereidt een aanslag voor op Mussolini's fascisten.
52:36

Seizoen 2, Aflevering 1 - Returns

4,0 51 x
Bella wil een spa laten bouwen in het hotel. Het is onzeker of ze daar het geld voor heeft. Haar zoon Lucian komt op bezoek in Portofino, zonder zijn vrouw Rose. Het komt Bella ter ore dat er mogelijk een anonieme inspecteur van een reisgids langskomt om het hotel te testen.
Seizoen 1
54:31

Seizoen 1, Aflevering 6 - Denouements

3,0 34 x
Het mysterie rondom het vermiste erfstuk is opgelost en Cecil doet een verrassende ontdekking over Danioni. Lucian erkent eindelijk z'n ware gevoelens, maar dan gebeurt er iets waardoor hij wordt gedwongen een beslissing te nemen omtrent z'n aanstaande verloving met Rose. Cecil probeert het bij te leggen met Bella.
54:23

Seizoen 1, Aflevering 5 - Discoveries

4,0 26 x
De politie wordt ingeschakeld om het vermiste erfstuk te zoeken en de verdenkingen vallen op een afwezige gast en de piccolo, Billy Scanlon, die ook nog eens politieke pamfletten verstopt heeft voor Nish. De zoektocht leidt tot een heftige confrontatie tussen Cecil en Jack. Daarna confronteert Cecil Bella eindelijk met de ...
53:09

Seizoen 1, Aflevering 4 - Uncoverings

3,0 51 x
Constance weet tijdens een boottochtje de aandacht van Lucian te trekken, maar ze ziet uiteindelijk meer dan haar lief is. Bella komt eindelijk in opstand tegen signor Danioni, die de compromitterende brieven aan haar man geeft. Voor Cecil haar erop kan aanspreken, verdwijnt er iets en is het hotel in rep en roer.
53:26

Seizoen 1, Aflevering 3 - Invitations

3,5 50 x
Na de brute aanval op Billy's vriend zit de schrik er bij Bella goed in. Ze probeert koste wat het kost neutraal te blijven om haar hotel draaiend te houden, maar voelt de dreiging van Danioni en zijn fascisten maar al te sterk. De jongere hotelgasten vinden steeds meer manieren om zich te vermaken, wat de oudere garde daa...
53:23

Seizoen 1, Aflevering 2 - Lessons

4,0 38 x
Wanneer Cecil een erfstuk wil laten taxeren, komt Bella voor een onaangename verrassing te staan. Lucian geeft Rose wat schildertips, maar het samenzijn verloopt niet helemaal volgens plan. Danioni zet Bella verder onder druk met zijn afperspraktijken en al snel wordt haar duidelijk dat hij er niet voor terugdeinst om zijn...
54:49

Seizoen 1, Aflevering 1 - First Impressions

3,8 231 x
Kort na de Eerste Wereldoorlog begint een Britse familie een hotel aan de Italiaanse Rivièra. Hotelgasten Rose en haar moeder Julia zien de zoon van hoteleigenares Bella Ainsworth wel zitten als huwelijkskandidaat. Wanneer een brief in verkeerde handen valt, brengt een plaatselijke politicus Bella in een lastig parket.
Archief