Hotel Portofino

Laatste aflevering
54:42
Hotel Portofino

Tijdens een gala in het casino probeert Bella uit te zoeken hoe het met Rose is. Ze wordt echter afgeleid door Cecil en Marco, die een duel uitvechten via een spelletje kaarten. De toekomst van het hotel staat op spel. Bij Constance in de familie spelen gezondheidsproblemen.

Hotel Portofino gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
53:21
Een poging van Rose om haar huwelijksproblemen met Lucian op te lossen loopt uit op een mislukking en Bella ziet zich genoodzaakt om in te grijpen. Het plan van Cecil en Danioni om het hotel in handen te krijgen om hun zwarte geld wit te kunnen wassen lijkt te werken, maar niets is minder waar. Als Cecil Bella volgt naar e...
53:59
Rose overrompelt Lucian met een verrassingsbezoek en Cecil smeedt een plan met Danioni om Bella het hotel afhandig te maken en een wig te drijven tussen haar en Marco. Ondertussen denkt Bella te weten wie de anonieme hotelinspecteur is en is Gianluca kwaad over Lucians inmenging in zijn plannen om Nish in veiligheid te bre...
52:52
Na de aanslag is Nish op de vlucht en wordt hij gezocht door Danioni. Lucian, Bella en Constance proberen Nish te helpen. Cecil raakt steeds verder betrokken bij schimmige praktijken. Betty heeft een aanvaring met een van de arbeiders.
53:44
Bella is erg van slag als haar man Cecil voor haar neus staat. Hij probeert Bella weer voor zich te winnen door in de spa te investeren. Lucian en Constance brengen wat tijd samen door. Nish heeft geschreven dat hij niet langs kan komen. Hij bereidt een aanslag voor op Mussolini's fascisten.
52:36
Bella wil een spa laten bouwen in het hotel. Het is onzeker of ze daar het geld voor heeft. Haar zoon Lucian komt op bezoek in Portofino, zonder zijn vrouw Rose. Het komt Bella ter ore dat er mogelijk een anonieme inspecteur van een reisgids langskomt om het hotel te testen.
Archief