The Good Doctor

Seizoen 2
40:34

Seizoen 2, Aflevering 15 - Risk and reward

4,0 1 x
Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.
40:36

Seizoen 2, Aflevering 14 - Faces

3,0 1 x
Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed met de relatie van Melendez en Lim. Shaun en Glassman worden high en gaan op zoek naar...
40:35

Seizoen 2, Aflevering 13 - Xin

3,0 2 x
Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een kunsthart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van de kamergenoot van de patiënt. Glassman zoekt troost bij Shaun.
40:23

Seizoen 2, Aflevering 12 - Aftermath

4,0 1 x
Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleven. Lim en Melendez spreken hun gevoelens voor elkaar uit. Shaun ontdekt dat Lea een ...
40:33

Seizoen 2, Aflevering 11 - Quarantine (part 2)

4,0 3 x
Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorzaakt. Hij besluit Shaun hier over in te lichten. Morgan ontdekt dat het gevreesde vi...
40:30

Quarantine (part 1)

4,0 2 x
Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat betekent dat iedereen in quarantaine moet, uitgerekend tijdens de feestdagen.
40:34

Empathy

4,0 0 x
Morgan en Claire hebben een meningsverschil over een patiënt die gecastreerd wil worden, omdat hij pedofiele gevoelens heeft. Mendelez mengt zich in de discussie en kiest de kant van Claire. Shaun krijgt een lesje in empathie.
40:03

Seizoen 2, Aflevering 8 - Stories

3,0 1 x
Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.
40:26

Seizoen 2, Aflevering 7 - Hubert

4,0 2 x
Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.
40:30

Seizoen 2, Aflevering 6 - Two-ply (or not two-ply)

4,0 3 x
Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de stress van hun echtscheiding.
Archief