The Sixth Commandment

Laatste aflevering
59:01
The Sixth Commandment

De rechtszaak tegen Ben en Martyn begint. De familieleden van Peter en Ann krijgen nieuwe details te horen over wat er gebeurd is. Het maakt veel emoties los. De zaak heeft ook zijn weerslag op de relatie van Ann-Marie en Simon.

The Sixth Commandment gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
57:33
Er wordt een politieonderzoek in gang gezet en er komt een duidelijke hoofdverdachte in beeld, maar er is nog te weinig bewijsmateriaal. Bij het lezen van een aantal gevonden dagboeken komt er verontrustende informatie aan het licht, waaruit onder meer blijkt dat er veel gelijkenissen zijn tussen het overlijden van Peter e...
58:32
De gemeenschap rouwt om Peter bij zijn begrafenis en Ben gaat een praatje maken met diens buurvrouw, Ann. Hij mag zijn spullen bij haar in de garage opslaan. Hij is bovendien erg vaak bij haar thuis. Dat zit haar nichtje Ann-Marie niet lekker. Ze krijgt ook nooit de kans om Ben te leren kennen.
58:53
Peter Farquhar is 65 jaar en neemt afscheid van zijn baan als leraar. Hij blijft gastcolleges geven om bezig te blijven. Als hij daar de jonge student Ben tegenkomt, slaat de vonk over. Peter heeft lang geworsteld met zijn homoseksualiteit, maar in Ben vindt hij waar hij al zo lang naar verlangt. Al snel draait zijn hele l...
Archief