The Sketch Artist

Laatste aflevering
41:19
The Sketch Artist

De seriemoordenaar loopt nog vrij rond. Eve laat Ziad, een van de weinige getuigen, de gebeurtenissen herbeleven om verder te komen in het onderzoek. Bernard mag weer aan het werk, tot grote opluchting van Anto.

The Sketch Artist gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:13
In de stad worden willekeurig mensen doodgeschoten. Het team wordt ingeschakeld om de moordenaar tegen te houden. Ze willen weten hoe hij te werk gaat. Bernard heeft besloten in therapie te gaan. Nu hij geschorst is, besluit hij onderzoek te doen naar de verdwijning van Eve's zoon.
40:37
De teamleden doen verder onderzoek naar Adèle's verdwijning. Ze willen weten wie er achter die vreemde sekte zit. Er wordt een zesde lijk ontdekt. Er wordt intern onderzoek gedaan naar Bernard. Hij zoekt troost in de armen van een vrouw.
40:53
In het huis van een vreemde sekteleider worden vijf lijken aangetroffen door Rita, die op zoek was naar haar dochter Adèle. Eve reconstrueert het gezicht van een slachtoffer dat Rita's dochter kan zijn. Maryse confronteert Bernard met zijn dubieuze band met de maffia.
40:13
Het team verhoort mensen die het slachtoffer Vicky kenden. Na de aanval op Anto maakt Eve een compositietekening van haar aanvaller. Bernard is uit op vergelding. Ondertussen blijft de verdwijning van haar zoon Eve achtervolgen.
40:28
Het lichaam van een tienermeisje wordt uit de rivier gehaald. Omdat noch vingerafdrukken noch DNA het slachtoffer kunnen identificeren, tracht Eve het gezicht van de tiener te reconstrueren. Daardoor herkent Bernard het slachtoffer. Maryse krijgt ondertussen slecht nieuws over haar gezondheid.
40:28
Het team doen onderzoek naar het verband tussen de moordenaar en Gabriel Falco, die zelf uit het leven is gestapt. Ze worden een paar keer op het verkeerde spoor gezet. Patrick zoekt zijn heil in het geloof.
40:43
Een seriemoordenaar zit levenslang vast en wil excuses aanbieden aan de families van zijn twaalf slachtoffers. Hij weet de identiteit van zijn dertiende slachtoffer niet. Samen met het onderzoeksteam wil hij uitzoeken wie dat is. Ondertussen komt James, de ex van Eve, weer in haar leven.
41:27
Het team is op zoek naar de ontvoerder van Romane en Audrey. Onder de verdachten zijn ook familieleden en die worden ondervraagd. Eve helpt Romane en Audrey hun herinneringen terug te halen en laat ze de ontvoering herbeleven. Anto probeert zijn plek in het team te vinden.
40:55
Een paar jaar geleden is er een tiener ontvoerd. Ze kon ontsnappen, maar ze heeft nooit kunnen aangeven wie de dader was. Audrey is nu zwanger en hoopt de dader toch te vinden met behulp van het onderzoeksteam. Er is mogelijk een verband met de verdwijning van een jong meisje.
Archief