Veronica Offside

Laatste aflevering
56:45
Veronica Offside

Wilfred Genee, Jan Boskamp, Ronald Koeman en Wim Kieft bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de voorselectie van Oranje, de zingende Wesley Sneijder en wie moet Arne Slot opvolgen?

Veronica Offside gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2023
52:25
Wilfred, Wim, Dick en Wesley bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de trip van PSV naar Ibiza, Ajax stelt vijfde plek veilig en het nieuw EK-nummer van Sneijder.
53:07
Wilfred, Wim, Andy en Bram van Polen bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: Het kampioensfeest van PSV, het afscheid van Slot bij Feyenoord en de blunder van de Roda JC-stadionspeaker.
53:29
Wilfred, Wesley, Jan en Dick bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: Slot naar Liverpool, Van Persie aan de slag bij Heerenveen en de situatie tussen Kroes en Van Praag bij Ajax.
52:46
Wilfred, Wesley, Wim en John van den Brom bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de bekerwinst van Feyenoord, de eerste wedstrijd van de BIF Allstars en de degradatie van Vitesse.
52:47
Wilfred, Andy, Dick en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de bestuurlijke crisis bij Ajax, de kritiek op Bas Nijhuis en een vooruitblik op de bekerfinale.
58:04
Wilfred, Jan, Dick en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de zege van Oranje op Ierland, het interview van Wout Weghorst en het overlijden van Ruud Geels.
58:11
Wilfred, Andy, Wesley en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: het puntenverlies van Ajax tegen Almere City, de zege van Feyenoord op AZ en het vertrek van Cocu bij Vitesse.
58:32
Wilfred, Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de laatste plaats van Ajax, verlies van Feyenoord tegen FC Twente en situatie met Dost.
58:22
Wilfred, Andy van der Meijde, Dick Advocaat en Wim Kieft bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: het ontslag van Steijn, de goede vorm van PSV en Feyenoord en de Europese speelronde.
55:46
Wilfred, Jan, Dick en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de gestaakte Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, de goede competitiestart van PSV en de blessure van Frenkie de Jong.
57:00
Wilfred, Jan, Dick en Hugo Borst bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de wedstrijden van Oranje, de uitspraken van Louis van Gaal over het WK 2022 en het opstappen van Rubiales.
55:55
Wilfred, Jan, Wesley en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de aankopen van Ajax, de toekomst van Luuk de Jong bij Oranje en het zoontje van Wesley ontmoette Lionel Messi.
56:42
Wilfred, Dick, Jan en Wim bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: het puntenverlies van Feyenoord en Ajax, de kus van de Spaanse bondsvoorzitter en een vooruitblik op Rangers - PSV.
55:58
Wilfred, Andy, Wim en Dick bespreken de actualiteiten op het gebied van voetbal: de uitspraken van Van Hooijdonk over Steijn, het puntenverlies van Feyenoord en Bergwijn als aanvoerder van Ajax.
Archief