Border Security

Border Security gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
23:17
Border Security

Bekijk aflevering 14 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 april, 18:31 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden

Seizoen 9
23:40
Bekijk aflevering 13 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 april, 18:00 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
23:43
Bekijk aflevering 12 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 april, 18:30 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
22:35
Bekijk aflevering 11 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 april, 18:00 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
22:16
Bekijk aflevering 10 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 maart, 18:30 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
22:13
Bekijk aflevering 9 van Border Security: Australië uit seizoen 9 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 maart, 18:00 uur bij Veronica. Border Security: Australië is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
22:34
Een zwarte tas met knipmessen komt zonder eigenaar aan in Perth. Een pakket met brandstoffilters uit Ecuador arriveert bij het postcentrum en agenten merken iets ongewoons op. Een Chinees stel zegt dat ze geen eten in hun bagage hebben, maar ze hebben verboden items zoals verse gember, twee hele kippen en een plumeau van e...
21:20
Een Maleisische reiziger komt aan op de luchthaven Gold Coast met een vreemd voorwerp aan zijn lichaam vastgebonden. Een pakket uit Brazilië met een juwelendoosje wekt argwaan bij de douanebeambten.
23:08
Verlopen
Na een vakantie met vrienden op Bali, komt een passagier terug met een tas vol kattenkwaad. Een ongelooflijke onthulling shockeert de modewereld. En een onderzoek kan bewijzen dat een Ierse backpacker betrokken is bij oplichterij.
22:40
Verlopen
Een vrouw probeert zich over de grens te praten, maar de agenten vinden alle antwoorden die ze nodig hebben. Dit is niet de eerste keer dat immigratie een probleem heeft met deze passagier. En een verrassende vondst eindigt in tranen.
Seizoen 14
21:56
Verlopen
Zakken vol designerartikelen wekken argwaan bij de douaniers. Een doos met natuurlijke medicijnen is niet wat het lijkt. En bioveiligheid neemt een Mongoolse delicatesse in de bagage van een passagier erg serieus.
22:04
Verlopen
Een cricketspeler uit Groot-Brittannië houdt zich niet aan de regels. Een Ier heeft misschien iets te leuk gehad op de bruiloft van zijn broer. Potjes proteïnepoeder bevatten het verkeerde supplement.
Seizoen 5
22:29
Verlopen
De douane, immigratie- en quarantainedienst ondervragen enkele emotionele en nerveuze passagiers.
23:02
Verlopen
De immigratiedienst ondervraagt een Filipijnse toerist die een hoeveelheid mannelijke studentenkaarten en niet-aangegeven medicatie bij zich heeft. In Brisbane raakt een Libanese passagier van streek, nadat de quarantainedienst voedsel in beslag heeft genomen dat ze meebracht als cadeau voor haar familie. Haar schoonzoon m...
Seizoen 14
22:20
Verlopen
Ongewone reisplannen en vreemde documenten baren douaniers zorgen. De grensbewaking speelt geen spelletjes, wanneer er een poging gedaan wordt om cocaïne over de grens te smokkelen.
22:13
Verlopen
Een Amerikaan wordt betrapt met grote hoeveelheden niet-aangegeven medicijnen. Een stel uit Korea trekt de aandacht om de verkeerde redenen. En douaniers doen een huiveringwekkende ontdekking in een koelkast uit Spanje.
Seizoen 9
22:32
Verlopen
Een Australische passagier die terugkeert uit Libanon heeft een tas vol verrassingen. Een jonge Amerikaan komt erachter dat je iemand nooit helemaal kent. Quarantaine vindt een doos noedels met een erg duur prijskaartje.
21:28
Verlopen
Een Singaporese passagier is op vakantie, maar de douane is geïnteresseerd in het voedsel dat hij heeft meegenomen. Een inval door immigratie verrast een paar mensen. Een vrouw die terugkeert uit Italië moet eerst bij de quarantainebeambten komen voordat ze haar man kan wederzien.
Seizoen 5
22:23
Verlopen
De douane vermoedt dat een Maleisische passagier die iets verbergt niet alleen aan het werk is. Vieze kleren zouden de sleutel kunnen zijn in een groot douaneonderzoek. Een vermoedelijk illegale immigrant houdt immigratiecontroleurs scherp tijdens een inval in een staalfabriek ten westen van Sydney.
Seizoen 14
22:23
Verlopen
Douaniers ontdekken een geheim dat zich schuilhoudt in een zeecontainer uit China. Een speurhond reageert op de bagage van een passagier. En een Vietnamese reiziger wordt betrapt op het vertellen van leugens.
Archief