De Grote Verbouwing UK

De Grote Verbouwing UK gemist?

Seizoen 19

Seizoen 19, Aflevering 8

Verlopen 4,0 20 x
Kevin bezoekt Adrian en Megan opnieuw, wiens droomhuis in East Sussex een nachtmerrie werd. Nu het huis nu helemaal af is, is Kevin benieuwd hoe het leven in een hypermoderne betonnen bunker echt is.

Seizoen 19, Aflevering 7

Verlopen 3,3 90 x
Geoff bouwt een groot half zwevend huis in Essex, op een locatie die gevoelig is voor overstromingen. Het zal worden ontworpen om overstroming van de aankomende duizend jaar te doorstaan.

Seizoen 19, Aflevering 6

Verlopen 3,0 31 x
Het jonge stel Rob en Ruth, uit Cumbria, bouwen hun woning op de ruïnes van een oude molen. Ze zijn van plan om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke structuur te behouden en er een geheel nieuw, modern gebouw, met scherpe randjes te plaatsen.

Seizoen 19, Aflevering 5

Verlopen 3,0 64 x
Bekijk aflevering 5 van De Grote Verbouwing UK uit seizoen 19 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 november, 18:28 uur bij SBS6. De Grote Verbouwing UK is een Lifestyle programma en is geschikt voor alle leeftijden

Seizoen 19, Aflevering 4

Verlopen 4,0 22 x
Weduwe Gretta keert terug uit Maleisië om een gelijkvloers huis van donker hout en glas te bouwen. Ze plaatst het op het land van haar zus en zwager. Het is een echte familieaangelegenheid, een verhaal van herstel en vernieuwing.

Seizoen 19, Aflevering 3

Verlopen 3,0 10 x
Op een Schots landgoed bouwen architect Iain en zijn vrouw Jenny een enorm zwart, vierkant gebouw in een prachtige oude ommuurde tuin.

Seizoen 19, Aflevering 2

Verlopen 3,0 29 x
Timmerman Olaf wil voor zichzelf en zijn partner Fritha een oase creëren op een klein driehoekig stukje land in West Sussex. Olaf en Fritha zullen al hun vindingrijkheid moeten inzetten om hun nieuwe huis tot leven te laten komen.

Seizoen 19, Aflevering 1

Verlopen 4,5 53 x
In Zuid-Devon creëren Joe en Claire een heus sculptuur, dat geïnspireerd is op het landschap van Devon. Het gigantische bouwwerk is 70 meter lang en heeft 34 enorme schuine scherven die in alle richtingen uitsteken.
Archief