Departure

Laatste aflevering
39:56
Departure

Seizoen 2, Aflevering 6 - Witness van Departure is uitgezonden op vrijdag 17 mei 2024 om 21:25 uur en was te zien op SBS 6.

Departure gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
39:44
Seizoen 2, Aflevering 5 - Don't Tread on Me van Departure is uitgezonden op vrijdag 17 mei 2024 om 20:30 uur en was te zien op SBS 6.
40:22
Kendra Malley onderzoekt een ongeluk van een hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan. De stad is geschokt en Kendra moet de puzzelstukjes bij elkaar zien te vinden. Onder de verdachten valt een gedesillusioneerde werknemer, een politicus die tegen technologie is, de techgigant die de software van de trein heeft o...
41:04
Seizoen 2, Aflevering 3 - Walk the Line van Departure is uitgezonden op vrijdag 10 mei 2024 om 20:30 uur en was te zien op SBS 6.
41:21
Verlopen
Kendra hoort van een mysterieuze passagier die op de vlucht is, nadat hij is ontsnapt uit de hechtenis van de U.S. Marshals.
38:44
Verlopen
Kendra Malley gaat naar de Verenigde Staten om een ongeluk van een hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan te onderzoeken.
Seizoen 1
40:23
Verlopen
Kendra bedenkt een plan om de samenzweerders van vlucht 716 te confronteren en de doofpotaffaire aan het licht te brengen.
39:57
Verlopen
Bewijs van een complot om de waarheid over de crash te verdoezelen, komt uit en onverwachte hoek. Het team spant zich in om de zwarte dozen te vinden.
40:19
Verlopen
Terwijl Kendra bezig is met het uitzoeken van tegenstrijdig bewijs, wordt ze overdonderd door het verraad van iemand die dicht bij haar staat. AJ brengt zijn leven in gevaar.
39:56
Verlopen
Madelyns herinneringen aan de crash geven het team een aanwijzing. Een nieuwe getuige komt naar voren met verontrustende informatie over Donovan.
41:10
Verlopen
De zoektocht naar wrakstukken gaat door, terwijl het team meer te weten komt over Donovan. Kendra vraagt zich af of de enige overlevende iets verbergt.
39:49
Verlopen
Wanneer vlucht 716, met 256 mensen aan boord, boven de Atlantische Oceaan verdwijnt, start Kendra Malley met het onderzoek.
Seizoen 3
39:36
Verlopen
Kendra en haar team besluiten op pad te gaan om de ware oorzaak van het zinken van de veerboot te achterhalen.
39:54
Verlopen
De mysterieuze identiteit van een duiker blijkt de sleutel te zijn tot Kendra's ontdekking. Het blijkt dat een bondgenoot haar onderzoek vanaf het begin heeft gesaboteerd.
41:20
Verlopen
Nadat Lily en Tyler zijn gered, begint Kendra de controle over het onderzoek te verliezen door smeergeld, een plotselinge, mogelijk onterechte, arrestatie en een dode duiker die uit het wrak wordt gehaald.
39:44
Verlopen
Ziggy's onderzoek in Groot-Brittannië leidt tot een onverwachte confrontatie. Kendra ontdekt dat een van de bemanningsleden van de veerboot een duister geheim verbergt. Videobeelden laten een andere gang van zaken zien dan wat er door de overlevenden is verteld.
41:31
Verlopen
Kendra's onderzoek brengt een connectie met het Verenigd Koninkrijk aan het licht. Ondertussen levert een duik van de Amerikaanse marine naar het wrak van de veerboot een verrassende ontdekking op.
40:08
Verlopen
Een nachtelijke overtocht met de veerboot gaat gruwelijk mis en de boot zinkt. Kendra Malley en haar team worden ingeschakeld om het voorval te onderzoeken.
Archief