Dopesick

Dopesick gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
57:24
Dopesick

Een stel jongeren ontdekt dat je sneller high wordt als je OxyContin verpulvert en opsnuift. Met Betsy gaat het bergafwaarts door haar verslaving. Ook dr. Finnix heeft er last van. De DEA gaat om de tafel met Purdue Pharma.

Seizoen 1
54:10
Purdue Pharma komt met een nieuwe campagne om de dosis OxyContin sneller omhoog te krijgen. Richard Sackler wil het middel in Duitsland introduceren om de wereldmarkt te veroveren. Betsy krijgt last van afkickverschijnselen.
58:53
Steeds meer artsen schrijven OxyContin voor, zo ook dr. Finnix in Finch Creek. De mijnwerkers lijken er veel baat bij te hebben, maar steeds meer patiënten krijgen te maken met doorbraakpijn. Het onderzoek naar Purdue Pharma begint meer vorm te krijgen wanneer blijkt dat er gesjoemeld is met een promotievideo.
58:22
Purdue Pharma brengt een nieuw pijnbestrijdingsmiddel op de markt, OxyContin, dat niet verslavend zou zijn. In Virginia is het hard werken voor de mijnwerkers. Dit nieuwe middel zou verlichting kunnen geven. Jaren later spant het OM een zaak aan tegen Purdue Pharma vanwege de opiatencrisis.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 6

Verwacht op
Hammer the abusers Bridget gaat opnieuw het gesprek aan met de FDA. Betsy doet haar best om af te kicken en dr. Finnix probeert hetzelfde. Rick en Randy vinden een...

Seizoen 1, Aflevering 5

Verwacht op
The whistleblower Nu het misbruik van OxyContin toeneemt, gaat Bridget de strijd aan met Purdue Pharma. Rick en Randy zoeken een klokkenluider om hun zaak te onderbouwen...
Archief