Everyone But Us

Everyone But Us gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
21:29
Everyone But Us

Hilma en Ola gaan naar het ziekenhuis voor een zwangerschapstest. Daarna begint het grote wachten op de uitslag. Hilma twijfelt of ze wel een goede moeder zal zijn en of ze er wel klaar voor is. En Ola vraagt zich af of hij de baan in Kopenhagen moet aannemen. Beiden vragen hun ...

Seizoen 1
21:57
Er wordt een embryo teruggeplaatst en nu is het hopen dat het blijft zitten. Van Ola mag Hilma de hele dag niet googelen op nare symptomen en complicaties. Dit valt haar niet makkelijk. Ondertussen moet Ola bij zijn baas komen, die groot nieuws voor hem heeft. Maar is hij er wel zo blij mee?
22:04
Wanneer blijkt dat Ola en Hilma geen financiële tegemoetkoming krijgen, gaan ze wanhopig op zoek naar een nieuwe manier om aan geld te komen. Ze kloppen aan bij Hilma's vader die niet staat te juichen bij het idee van kleinkinderen, maar dan neemt het lot een bijzondere wending.
21:21
Het is zover, Hilma gaat naar de kliniek voor de start van de ivf-behandeling. Eenmaal daar realiseert Ola zich dat hij iets heel belangrijks is vergeten en hij moet alles op alles zetten om het geregeld te krijgen. Tot overmaat van ramp komen ze tot een vervelende ontdekking.
22:22
Iedereen om Ola en Hilma heen raakt maar niet uitgepraat over seks, maar voor henzelf begint de seks als een verplichting te voelen. Daarom krijgt Hilma voor haar verjaardag een cadeaubon voor een weekendje weg met z'n tweeën, om even te kunnen ontspannen en de romantiek weer aan te wakkeren.
22:20
De vruchtbaarheidsbehandeling heeft nog niet het gewenste resultaat. Tijdens een etentje met vrienden voelen Ola en Hilma zich nog meer bewust van het feit dat ze geen kinderen kunnen krijgen. Uit frustratie gaat Hilma naar een bijeenkomst voor ongewenst kinderlozen, maar ook dit verloopt totaal anders dan verwacht.
21:16
Ola en Hilma overwegen de hulp in te schakelen van een spermadonor, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Al gauw blijkt dat het niet eenvoudig is om een geschikte donor uit te kiezen zonder er de nodige vooroordelen op na te houden.
22:22
Na een slechtnieuwsgesprek met de arts zoeken Ola en Hilma een manier om stoom af te blazen. Ze proberen hun hart te luchten bij vrienden, maar stuiten daarbij op weinig begrip van omstanders. Ola heeft een rotdag, maar krijgt de kans om een heldendaad te verrichten.
21:29
Een ontmoeting met haar ex Viktor brengt Hilma van haar stuk. Hilma en Ola zijn uitgenodigd voor een familiefeestje bij Hilma's zus en haar "perfecte gezin". Het wordt een feest vol ongemakkelijke momenten en bemoeienissen.
21:16
Hilma en Ola willen dolgraag een kind. Helaas wil het echter maar niet lukken om zwanger te worden. Ze besluiten om het via IVF te proberen, maar dit blijkt allesbehalve een romantische en makkelijke aangelegenheid.
Archief