Familie Kruys

Familie Kruys gemist?

Seizoen 5
45:03

Seizoen 5, Aflevering 8

4,0 36 x
Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.
Seizoen 4
45:30

Seizoen 4, Aflevering 3

4,0 24 x
De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.
46:36

Seizoen 4, Aflevering 2

4,0 10 x
Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.
45:15

Seizoen 4, Aflevering 1

3,0 15 x
Bette krijgt 's ochtends vroeg onverwachts bezoek van een oude vriend. Ruxandra heeft last van nesteldrang en Thomas moet het ontgelden.
Seizoen 3
43:55

Seizoen 3, Aflevering 8

4,5 14 x
Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst blij als ze stiekem een stuk van Thomas' nieuwe boek leest. En Kirk kan maar moeilij...
42:43

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 22 x
Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zijn therapeute als hij haar over zijn nieuwe boek vertelt.
40:24

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 15 x
Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hun boek. Bette doet de styling van Monique des Bouvrie.
40:43

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 10 x
Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om te shoppen voor de uitzet van de baby. Bette maakt het goed met Dewi met een grote v...
42:12

Seizoen 3, Aflevering 4

3,0 20 x
Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een therapiesessie. Kirk heeft een dreamdate met Hans Klok!
44:52

Seizoen 3, Aflevering 3

4,0 11 x
Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wordt gestyled door Bette.
Archief