Furia

Laatste aflevering
45:50
Furia

De aanslag is nu echt in gang gezet en de toekomst van niet alleen Duitsland, maar van heel Europa staat op het spel. Voor Ragna is het de laatste kans om de dood van haar zus te wreken. Ze haast zich om Ole te vinden en tegen te houden. Kathi neemt eindelijk de touwtjes in hand...

Furia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:04
Ragna moet Cato zo snel mogelijk zien te vinden en de aanslag waar Ole haar over heeft verteld, proberen te voorkomen. Ze heeft maar weinig tijd, dus ze ziet zich gedwongen om iets te doen wat ze nooit achter zichzelf gezocht zou hebben, maar zelfs die grens is niet heilig als er mensenlevens in gevaar zijn.
40:57
Ragna probeert wanhopig de identiteit van de mysterieuze leider Cato te achterhalen. Ole vertelt haar steeds meer over de ideologie achter de plannen van de groep. Net als ze denkt dat ze alles onder controle heeft, wordt haar grootste angst werkelijkheid. Asgeirs verleden en heden komen samen wanneer de mol wordt gepakt.
45:54
De undercover-missie staat onder druk. Er is een lek ontdekt binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken. De spanningen in beide kampen lopen hoog op omdat ze weten dat één verkeerde beweging duizenden levens in gevaar kan brengen óf kan redden. Brehme wil koste wat het kost de verrader binnen de terreurcel weten te vinde...
44:42
Ole en Brehme schakelen een versnelling hoger in hun angstaanjagende plannen en steken de grens over naar Duitsland. Daar ontdekt Ragna hoeveel invloed ze heeft met haar blog. Asgeir werkt samen met de anti-terreurcel om Ragna te redden en de extremisten te stoppen voordat ze een nieuwe terroristische aanval plegen.
44:41
Ragna's loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer de terreurcel hun plan in werking stelt. Ze willen een aanslag plegen in Oslo, en Ragna moet bepalen hoe ver ze kan en moet gaan om haar identiteit geheim te houden. Asgeir ontdekt tot zijn afschuw dat niet alleen hij gevaar loopt, maar ook zijn dochter.
50:04
Ragna ontmoet de Duitser Brehme en beseft hoe groot en verschrikkelijk de ambities van de terreurcel zijn. Ze krijgt ook een beter beeld van waar ze toe in staat zijn om die ambities te verwezenlijken. Asgeir krijgt te maken met problemen uit zijn verleden. Ze zullen samen iets moeten bedenken om hun veiligheid te waarborg...
49:46
Na een turbulent verleden heeft Asgeir zich met zijn dochter Michelle gevestigd in een klein, landelijk stadje in het westen van Noorwegen. Zijn nieuwe, rustige leventje kan hij echter al snel vergeten als hij in een gevaarlijke situatie belandt waarbij hij oog in oog komt te staan met een nest meedogenloze extremisten.
Archief