Furia

Furia gemist?

Seizoen 1
1:29:18

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Teutonic Shift & Fire and Fury

4,3 158 x
Ragna moet Cato zo snel mogelijk zien te vinden en de aanslag waar Ole haar over heeft verteld, proberen te voorkomen. Ze heeft maar weinig tijd, dus ze ziet zich gedwongen om iets te doen wat ze nooit achter zichzelf gezocht zou hebben, maar zelfs die grens is niet heilig als er mensenlevens in gevaar zijn.
1:24:18

Seizoen 1, Aflevering 3 - Biting the bullet & The Red Pill

4,5 107 x
De undercover-missie staat onder druk. Er is een lek ontdekt binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken. De spanningen in beide kampen lopen hoog op omdat ze weten dat één verkeerde beweging duizenden levens in gevaar kan brengen óf kan redden. Brehme wil koste wat het kost de verrader binnen de terreurcel weten te vinde...
1:26:41

Seizoen 1, Aflevering 2 - Words matter & White picket fences

4,8 224 x
Ragna's loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer de terreurcel hun plan in werking stelt. Ze willen een aanslag plegen in Oslo, en Ragna moet bepalen hoe ver ze kan en moet gaan om haar identiteit geheim te houden. Asgeir ontdekt tot zijn afschuw dat niet alleen hij gevaar loopt, maar ook zijn dochter.
1:37:03

Seizoen 1, Aflevering 1 - Lose Yourself and All is Lost & The Rabbit Hole

4,0 276 x
Na een turbulent verleden heeft Asgeir zich met zijn dochter Michelle gevestigd in een klein, landelijk stadje in het westen van Noorwegen. Zijn nieuwe, rustige leventje kan hij echter al snel vergeten als hij in een gevaarlijke situatie belandt waarbij hij oog in oog komt te staan met een nest meedogenloze extremisten.
Archief