Good Sam

Good Sam gemist?

Seizoen 1
40:36

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 3,5 20 x
De strijd tussen dr. Sam Griffith en dr. Rob "Griff" Griffith is weer aan de gang. Het neemt een schokkende wending die hun gezinsdynamiek en de toekomst van het ziekenhuis onherroepelijk verandert.
40:31

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 17 x
Sam, Griff en Vivian krijgen te maken met de gevolgen van Griffs schokkende bekentenis aan het ziekenhuisbestuur. Het chirurgisch team bereidt zich ondertussen voor op een zeldzame operatie, die Sams carrière een enorme zet kan geven. Lex spreekt Griff aan op zijn verraad en Malcolm zet zijn zinnen op de bestuurszetel van ...
40:36

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 4,0 11 x
Terwijl Griff zich voorbereidt op zijn officiële terugkeer naar de operatiekamer, doet ziekenhuisbestuursvoorzitter Tina Kingsley een schokkende aankondiging die de toekomst van Lakeshore Sentinel bedreigt. Lex ontmoet haar nieuwe baas en het conflict tussen Isan en Joey komt tot een hoogtepunt. Het chirurgische team berei...
40:27

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 3,0 1 x
Na de verwoestende storm komen dr. Sam Griffith en haar vader samen om haar gewonde moeder bij te staan. Dr. Lex Trulie en dr. Joey Costa nemen elk belangrijke beslissingen over hun toekomst.
40:12

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 4,3 13 x
Een flinke storm leidt tot een overvloed aan patiënten en beperkte middelen. Het team van dr. Sam Griffith moet onmogelijke keuzes maken over de zorg voor hun patiënten. Griff schept een band met een jonge patiënt, die is opgenomen vanwege een zeldzame hartaandoening.
40:26

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 3,0 37 x
Amy Taylor wordt opgenomen in het ziekenhuis met tekenen van prematuur hartfalen. Maar dr. Sam Griffith ontdekt een groter medisch mysterie. Griff wacht met spanning op de resultaten van zijn MRI, in de hoop de oorzaak van zijn verontrustende symptomen te vinden.
40:20

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 13 x
Dr. Griffith krijgt te maken met de gevolgen van haar acties op het fondsenwervingsgala. Griff keert voor het eerst sinds hij is neergeschoten terug naar de operatiekamer om een bypassoperatie uit te voeren. Malcolms moeder brengt een bezoek.
39:59

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 21 x
Geheimen die tijdens een groot fondsenwervingsevenement voor het ziekenhuis worden onthuld, dreigen een einde te maken aan de wapenstilstand tussen dr. Sam Griffith en haar vader. Dr. Lex Trulie neemt een beslissing die haar carrière kan beïnvloeden.
39:40

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 19 x
Wanneer een slachtoffer van een vuurwapen met spoed naar de eerste hulp wordt gebracht, geeft het Griff flashbacks naar toen hij zelf werd neergeschoten.
40:06

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 4 x
Dr. Sam Griffith spoort een anonieme ziekenhuisdonor op. Ze is geschokt als ze ontdekt waarom de donor zo loyaal is aan haar vader. Griff biedt aan om zijn dochter te begeleiden, zodat ze hem kan opvolgen.
Archief