Good Sam

Laatste aflevering
40:36
Good Sam
Verlopen

De strijd tussen dr. Sam Griffith en dr. Rob "Griff" Griffith is weer aan de gang. Het neemt een schokkende wending die hun gezinsdynamiek en de toekomst van het ziekenhuis onherroepelijk verandert.

Good Sam gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:31
Verlopen
Sam, Griff en Vivian krijgen te maken met de gevolgen van Griffs schokkende bekentenis aan het ziekenhuisbestuur. Het chirurgisch team bereidt zich ondertussen voor op een zeldzame operatie, die Sams carrière een enorme zet kan geven. Lex spreekt Griff aan op zijn verraad en Malcolm zet zijn zinnen op de bestuurszetel van ...
40:36
Verlopen
Terwijl Griff zich voorbereidt op zijn officiële terugkeer naar de operatiekamer, doet ziekenhuisbestuursvoorzitter Tina Kingsley een schokkende aankondiging die de toekomst van Lakeshore Sentinel bedreigt. Lex ontmoet haar nieuwe baas en het conflict tussen Isan en Joey komt tot een hoogtepunt. Het chirurgische team berei...
40:27
Verlopen
Na de verwoestende storm komen dr. Sam Griffith en haar vader samen om haar gewonde moeder bij te staan. Dr. Lex Trulie en dr. Joey Costa nemen elk belangrijke beslissingen over hun toekomst.
40:12
Verlopen
Een flinke storm leidt tot een overvloed aan patiënten en beperkte middelen. Het team van dr. Sam Griffith moet onmogelijke keuzes maken over de zorg voor hun patiënten. Griff schept een band met een jonge patiënt, die is opgenomen vanwege een zeldzame hartaandoening.
40:26
Verlopen
Amy Taylor wordt opgenomen in het ziekenhuis met tekenen van prematuur hartfalen. Maar dr. Sam Griffith ontdekt een groter medisch mysterie. Griff wacht met spanning op de resultaten van zijn MRI, in de hoop de oorzaak van zijn verontrustende symptomen te vinden.
40:20
Verlopen
Dr. Griffith krijgt te maken met de gevolgen van haar acties op het fondsenwervingsgala. Griff keert voor het eerst sinds hij is neergeschoten terug naar de operatiekamer om een bypassoperatie uit te voeren. Malcolms moeder brengt een bezoek.
39:59
Verlopen
Geheimen die tijdens een groot fondsenwervingsevenement voor het ziekenhuis worden onthuld, dreigen een einde te maken aan de wapenstilstand tussen dr. Sam Griffith en haar vader. Dr. Lex Trulie neemt een beslissing die haar carrière kan beïnvloeden.
39:40
Verlopen
Wanneer een slachtoffer van een vuurwapen met spoed naar de eerste hulp wordt gebracht, geeft het Griff flashbacks naar toen hij zelf werd neergeschoten.
40:06
Verlopen
Dr. Sam Griffith spoort een anonieme ziekenhuisdonor op. Ze is geschokt als ze ontdekt waarom de donor zo loyaal is aan haar vader. Griff biedt aan om zijn dochter te begeleiden, zodat ze hem kan opvolgen.
40:17
Verlopen
Wanneer dr. Sam Griffith weigert haar nieuwe functie op te geven, komt haar vader Griff met een dure verrassing. Sams moeder, ziekenhuisdirecteur Vivian, vraagt haar nieuwe echtgenoot om hulp bij de strijd tussen haar dochter en ex-man.
39:55
Verlopen
Dr. Griffith vecht om haar nieuwe rol als hoofd chirurgie te behouden, wanneer haar vader via het ziekenhuisbestuur zijn oude functie probeert terug te krijgen. Dr. Caleb Tucker vormt een band met een patiënt met een mysterieuze aandoening.
40:25
Verlopen
Dr. Sam Griffith wordt het nieuwe hoofd van chirurgie, nadat haar baas dr. Rob "Griff" Griffith in coma raakt.
Archief