Het Feest Van Zappelin

Seizoen 2
15:16

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 2 x
Fenna viert samen met jou en haar Zappelin-vrienden de winter. Dit keer gaat over de kinderboerderij. Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, Steven leert je hoe je een munt onder een glas kan laten verdwijnen en boswachter Tim gaat het hebben over... poep!
15:05

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 4 x
Fenna viert samen met jou en haar Zappelin-vrienden de winter. Dt keer gaat over gevoel. Ben jij wel eens boos, verdrietig of heel blij? Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, Steven leert je hoe je een potje door een tafel kan laten verdwijnen en boswachter Tim laat zien waarom je in de winter de bla...
15:17

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 3 x
Dit keer gaat het over de tijd. Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, Steven leert hoe je een suikerklontje kan laten verdwijnen en boswachter Tim heeft een slimme oplossing tegen verveling.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 2 x
Dit keer over de wereldbol. Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, Steven laat je een coole Chinese goocheltruc zien en boswachter Tim gaat op zoek naar kronkelige en glibberige diertjes die overal op de wereld voorkomen.
15:10

Seizoen 2, Aflevering 2

4,0 6 x
Fenna viert samen met jou en haar Zappelin-vrienden de winter. Dit keer gaat over familie. Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, Steven leert je een te gekke verdwijntruc met snoepjes en boswachter Tim gaat op zoek naar een bijzondere dierenfamilie.
14:59

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 2 x
Fenna viert samen met jou en haar Zappelin-vrienden de winter. En dat is ook precies waar het deze aflevering over gaat. Dans en zing mee met de vrolijke en winterse liedjes van Fenna, leer te gekke goocheltrucs van Steven en boswachter Tim laat zien hoe je de vogels in de winter een handje kan helpen.
Seizoen 1
15:17

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 5 x
Fenna viert samen met jou en al haar Zappelinvrienden de zomer. Dit keer gaat het over wat je later worden wil. Zo zingt Fenna een lied over kapper Karel. Soy duikt onder de motorkap voor de automonteur dans. Boswachter Tim laat zien wat je doet als boswachter. En kinderen vertellen buurvrouw Rian en postbode Bert wat zij ...
15:22

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 1 x
Dit keer gaat het over eten en drinken. En over stiekem snoepen. Daar zingt Fenna een tof liedje over. Soy leert je de grote pannenkoeken dans. Boswachter Tim doet een dierenpoep quiz. En kinderen vertellen buurvrouw Rian en postbode Bert alles over hun lievelingseten!
15:08

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 17 x
Dit keer gaat het over dieren. Zo zingt Fenna over een Surinaamse krokodil. Soy gaat op safari en hobbelt van links naar rechts in de safaridans. Boswachter Tim gaat met zijn loep en verrekijker op zoek naar dierensporen. En kinderen vertellen buurvrouw Rian en postbode Bert alles over hun lievelingsdier.
15:08

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 3 x
De Zappelin-vrienden gaan de ruimte in. Zo wil Fenna graag naar Mars, zingt ze in een liedje. Soy leert je de grote ruimtereis-dans. Boswachter Tim organiseert een pissebeddenrace. En kinderen vertellen buurvrouw Rian en postbode Bert over een verjaardagsfeest met aliens en alientaart.
Archief