Hidden

Hidden gemist?

Seizoen 2
1:50:25

Seizoen 2, Aflevering 3 - Detectives: Hidden

3,0 95 x
Als Mia bevriend blijkt te zijn geweest met de eerder overleden Gwilym Scott, gaan bij Cadi alle alarmbellen af. Wanneer het lichaam van Sion Wells gevonden wordt, komt het onderzoek in een stroomversnelling terecht. Ondertussen gaan Mia, Lee en Connor alle drie op hun eigen manier om met de verschrikkelijke gebeurtenis va...
1:49:35

Seizoen 2, Aflevering 2 - Detectives: Hidden

4,5 109 x
Als er een dienst gehouden wordt voor Geraint Ellis, wordt die bijgewoond door zowel Cadi en Owen als Connor en Mia. Terwijl het politieonderzoek maar langzaam vordert, wordt Connor verteerd door schuldgevoelens. Mia heeft echter een plan en probeert hem gerust te stellen. Ondertussen komt Cadi's relatie met haar zus steed...
1:50:13

Seizoen 2, Aflevering 1 - Detectives: Hidden

4,3 66 x
In Noord-Wales wordt het lichaam gevonden van oud-docent Geraint Ellis, een oudere man die op brute wijze lijkt te zijn vermoord. Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan, die beiden een heftige tijd doormaken, gaan op onderzoek uit. De drie jongeren Mia, Lee en Connor lijken ondertussen een duister geheim te verberg...
58:00

Aflevering 8

3,0 89 x
Er is een doorbraak in het politieonderzoek. Het net rond Dylan Harris dreigt zich te sluiten. Cadi en Vaughan hebben hun hoop gevestigd op de moeder van Harris, die is opgepakt voor verhoor.
58:00

Aflevering 7

3,0 54 x
Het onderzoek van Cadi en Vaughan naar de moorden en de verdwijning van Megan vordert, maar het is nog onduidelijk wie de dader is. Een ongegrond vermoeden brengt de zaak in een stroomversnelling.
58:00

Aflevering 6

3,0 53 x
Cadi gaat naar de Gladwell-gevangenis om met Endaf Elwy te praten. Megan wordt als vermist opgegeven en Owen onderzoekt de zaak. Megan neemt zich ondertussen voor om ondanks alles sterk te blijven.
58:00

Aflevering 5

3,5 160 x
Cadi en Vaughan doen nog steeds onderzoek naar William Parry, de eigenaar van de rode pick-up. Daarbij stuiten ze op nieuwe feiten. Cadi wil met haar vader praten over een oude moordzaak.
57:00

Aflevering 4

4,0 90 x
De dochter van Dylan Harris ziet thuis vreemde dingen gebeuren. De politie komt nogmaals bij Dylan langs om hem vragen te stellen. Megan Ruddock zit gevangen in een nachtmerrie.
57:00

Aflevering 3

4,0 48 x
Opnieuw wordt een jonge vrouw belaagd. Cadi en haar collega onderzoeken of er een verband is met de zaak-Pryce. Dylan komt weer te laat op zijn werk. Megan neemt een drastische beslissing.
57:00

Aflevering 2

4,0 69 x
Cadi John onderzoekt een mogelijk verband met een andere verdwijningszaak. Megan verbergt haar problemen voor haar vrienden en familie. De gevaarlijke Dylan Harris zoekt een nieuw slachtoffer.
Archief