Jos

Seizoen 1
24:03

Seizoen 1, Aflevering 6 - Whiter shade of pale

4,0 16 x
Maxime is jarig en Jos wil zijn dochter verrassen met een persoonlijk cadeau, maar het feest loopt niet volgens plan als hij in zijn onhandigheid het grote geheim van Maxime onthult aan al haar vrienden. Ondertussen worstelt Esther met de prioriteiten van Jos in hun relatie.
25:36

Seizoen 1, Aflevering 5 - You really got me

3,0 24 x
Terwijl Jos in zijn achtertuin een onderkomen bouwt voor de illegale vluchteling Tillman, die hij thuis opvangt, doet Ineke mee aan datingprogramma First Bites. Als haar date volledig uit de hand loopt, is er maar één iemand die ze kan bellen: Jos.
23:46

Seizoen 1, Aflevering 4 - Runaway

4,5 28 x
Jos heeft een groots familie-uitje georganiseerd, maar is vergeten Claire en Maxime te informeren over zijn nieuwe vriendin Esther. Door een onverwachte onthulling over Maxime gaat Esther niet alleen twijfelen over haar relatie met Jos, maar knijpt ook Maxime ertussenuit. Jos gaat erachteraan, maar vindt in zijn zoektocht ...
22:37

Seizoen 1, Aflevering 3 - I'm your man

3,0 18 x
Jos heeft een eerste date met Esther, maar het wordt niet het romantische afspraakje waar ze op had gehoopt. Hun prille liefde lijkt Jos zijn sociale onhandigheid niet te overleven, tot hij de kans krijgt om Esther uit de brand te helpen wanneer haar hulpbehoevende moeder acuut naar het ziekenhuis moet.
24:17

Seizoen 1, Aflevering 2 - Relight my fire

4,0 20 x
Op de braderie van zijn vrijwilligerswerk zet Jos zich met de nodige moeite in voor de leefomstandigheden van Kop, die in de Thaise gevangenis zit. Hij ontmoet de gescheiden Esther en wil haar beter leren kennen. Ex-vrouw Ineke en de penibele situatie van eenzame vriend Bert gooien roet in het eten.
23:35

Seizoen 1, Aflevering 1 - Yeh yeh

3,0 51 x
Jos, een man met alleen maar goede bedoelingen, staat altijd voor iedereen klaar. Hij is net gescheiden en probeert met hulp van zijn tienerdochters Claire en Maxime opnieuw te beginnen in het leven. Gelukkig heeft hij zijn vrijwilligerswerk en een belangrijke missie: het schrijven van een brief naar de Thaise gevangene Ko...
Archief