La Brea

Laatste aflevering
41:08
La Brea
Verlopen

Als ze nieuws krijgen over een laatste zinkgat, doen Gavin, Izzy en dr. Nathan een laatste reddingspoging. Eve begint aan een gevaarlijke reis om haar familie te redden, waarbij ze een jongetje door een portaal stuurt.

La Brea gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:37
Verlopen
Wanneer een verrassende onthulling het leven van Josh en Izzy op het spel zet, gaan Eve en de overlevenden wanhopig op zoek naar de jongen die de sleutel tot hun redding bezit. Gavin en Izzy moeten op een vreemdeling vertrouwen om hun familie te herenigen.
40:20
Verlopen
Met het koude weer in aantocht keren Eve, Levi en Ty ondanks hun bijna-doodervaring terug naar het fort om oude overlevingstechnieken te leren. Gavins pogingen om Izzy pijn te besparen, doen hun relatie meer kwaad dan goed.
40:25
Verlopen
Wanneer een superstorm de open plek bereikt, brengt de instorting van een gebouw het leven van Marybeth en Lucas in gevaar. Eve, die nog steeds met iedereen op gespannen voet staat, probeert het goed te maken door het voortouw te nemen bij hun reddingspoging. Gavin begint aan een reis naar zijn verleden, wat cruciaal kan z...
40:46
Verlopen
Nu de tijd begint te dringen werken de overlevenden in het zinkgat aan hun laatste ontsnapping. Maar Gavin waarschuwt ze dat hun plan zal eindigen in een ramp en dwingt Eva een onmogelijke keuze te maken.
40:37
Verlopen
Eve, Levi en de rest verkennen een mysterieus fort dat meer vragen dan antwoorden oplevert. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot beginnen Gavin en Izzy aan een gevaarlijke missie om hun gezin te redden, ondanks de waarschuwingen van de regering dat ze een ongekende ramp kunnen veroorzaken.
40:37
Verlopen
Een neerstortend vliegtuig verspreidt een golf van hoop, terwijl de overlevenden op zoek gaan naar de gevallen piloot. Gavin en Izzy zoeken hulp uit een onverwachte hoek, nadat de regering hun missie permanent heeft stopgezet.
40:32
Verlopen
Nu de voedselvoorraad slinkt, gaan Eve en Ty op jacht in het bos. Als een reddingsmissie tot stand komt, moet Gavin zijn vertrouwen en het lot van zijn familie in handen geven van een oude vriend.
40:36
Verlopen
Terwijl Josh in levensgevaar is, doorkruist Eve de gevaarlijke wildernis terug naar de open plek om hem te redden. Gavin en Izzy proberen te bewijzen dat er nog overlevenden zijn in het zinkgat, terwijl overheidsagenten ze in de gaten houden.
40:24
Verlopen
Een enorm zinkgat verdeelt de familie Harris in tweeën, waarbij Eve en Josh in een mysterieuze oerwereld terecht komen. Gavin ontdekt dat de visioenen die hem al jarenlang plagen de sleutel kunnen zijn om ze thuis te brengen.
Archief