Lewis

Lewis gemist?

Seizoen 8
1:30:45

Seizoen 8, Aflevering 1 - Entry Wounds

4,0 16 x
Hathaway is terug van zijn vakantie en pakt nu, gepromoveerd tot inspecteur, zijn werk weer op. Lewis is gepensioneerd, dus krijgt Hathaway een nieuwe partner: Lizzie Maddox. Samen onderzoeken ze de moord op een neurochirurg. Als ze er niet uitkomen, besluit Hathaway de hulp in te roepen van Lewis.
Seizoen 7
1:32:14

Seizoen 7, Aflevering 3 - Intelligent Design

4,0 11 x
Lewis en Hobson hebben eindelijk hun gevoelens voor elkaar uitgesproken. Ondertussen houden Lewis en Hathaway zich bezig met de moord op een voormalig professor. Hij werd doodgereden op de dag dat hij uit de gevangenis kwam. Vlak voor hij stierf, kraste hij het getal 500 in de verf van de auto.
1:29:39

Seizoen 7, Aflevering 2 - The Ramblin' Boy

3,0 11 x
Terwijl Hathaway op werkvakantie is in Kosovo, doet Lewis onderzoek naar een gebalsemd lichaam dat in de bossen is gevonden. Ondertussen is een oud-collega van Lewis, Jack Cornish, spoorloos verdwenen. Cornish blijkt iets met het gevonden lijk te maken te hebben. Lewis vraagt Hathaway om zich op afstand met de zaak te bemo...
1:28:01

Seizoen 7, Aflevering 1 - Down Among The Fearful

4,0 11 x
Een helderziende is vermoord. Lewis en Hathaway ontdekken dat het slachtoffer eigenlijk psycholoog was en undercover werkte als medium voor een wetenschappelijk onderzoek. De verdenking valt al snel op een andere helderziende, maar als er nog een dode valt, breiden Lewis en Hathaway hun onderzoek uit.
Seizoen 6
1:29:18

Seizoen 6, Aflevering 4 - The Indelible Stain

4,0 18 x
Een controversiële spreker op het gebied van de criminologie wordt dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Heeft hij zelfmoord gepleegd of is er sprake van moord? Lewis en Hathaway zien veel potentiële verdachten.
1:30:05

Seizoen 6, Aflevering 3 - Fearful Symmetry

4,0 10 x
Een studente wordt om het leven gebracht tijdens een avondje babysitten. De moord roept veel vragen op bij Lewis en Hathaway. Was zij het beoogde slachtoffer? En waarom lag ze vastgebonden op bed?
1:28:37

Seizoen 6, Aflevering 2 - Generation Of Vipers

4,0 14 x
Een docente voelt zich vernederd als haar profiel op een datingsite rondgaat onder de studenten. Niet veel later wordt ze dood aangetroffen en het lijkt erop dat ze zichzelf van het leven heeft beroofd. Maar Lewis heeft daar zo zijn twijfels over.
1:30:08

Seizoen 6, Aflevering 1 - The Soul Of Genius

3,0 7 x
In een botanische tuin wordt het lichaam aangetroffen van een geleerde die geobsedeerd was door een raadsel van schrijver Lewis Carroll. De broer van het slachtoffer is de hoofdverdachte. Het onderzoek van Lewis en Hathaway wordt gehinderd door twee studenten.
Seizoen 5
1:29:55

Seizoen 5, Aflevering 4 - The Gift Of Promise

4,0 14 x
Een zakenvrouw is op bloedige wijze vermoord. Lewis en Hathaway ontdekken dat ze geldgebrek had en iemand afperste. Ook vinden ze een aanwijzing in de memoires van het voormalige hoofd van de Britse veiligheidsdienst.
1:29:54

Seizoen 5, Aflevering 3 - The Mind Has Mountains

4,4 26 x
Een studente komt om het leven tijdens een klinisch onderzoek naar een nieuw soort antidepressivum. Ze blijkt te zijn vermoord. De psychiater die het onderzoek begeleidt, werkt Lewis en Hathaway tegen.
Archief