Lewis

Lewis gemist?

Seizoen 6
1:30:08

NieuwSeizoen 6, Aflevering 1 - The Soul Of Genius

3,0 9 x
In een botanische tuin wordt het lichaam aangetroffen van een geleerde die geobsedeerd was door een raadsel van schrijver Lewis Carroll. De broer van het slachtoffer is de hoofdverdachte. Het onderzoek van Lewis en Hathaway wordt gehinderd door twee studenten.
Seizoen 5
1:29:55

Seizoen 5, Aflevering 4 - The Gift Of Promise

4,0 14 x
Een zakenvrouw is op bloedige wijze vermoord. Lewis en Hathaway ontdekken dat ze geldgebrek had en iemand afperste. Ook vinden ze een aanwijzing in de memoires van het voormalige hoofd van de Britse veiligheidsdienst.
1:29:54

Seizoen 5, Aflevering 3 - The Mind Has Mountains

4,0 65 x
Een studente komt om het leven tijdens een klinisch onderzoek naar een nieuw soort antidepressivum. Ze blijkt te zijn vermoord. De psychiater die het onderzoek begeleidt, werkt Lewis en Hathaway tegen.
1:30:08

Seizoen 5, Aflevering 2 - Wild Justice

4,5 65 x
Een vrouwelijke bisschop die te gast was in Oxford is vergiftigd. In eerste instantie denken Lewis en Hathaway dat ze vermoord is vanwege haar progressieve ideeën, maar al snel vallen er meerdere slachtoffers. Het lijkt erop dat de moordenaar handelt uit wraak vanwege een gebeurtenis uit een ver verleden.
1:30:08

Seizoen 5, Aflevering 1 - Old, Unhappy, Far Off Things

3,0 14 x
Tijdens de afscheidsreceptie van een professor wordt een oud-studente van de trap geduwd en komt hierbij om het leven. Lewis vermoedt dat de zaak te maken heeft met een zware mishandeling, tien jaar eerder. Hij vraagt de rechercheur die de zaak destijds onderzocht om hulp.
Seizoen 4
1:30:10

Seizoen 4, Aflevering 4 - Falling Darkness

1,5 53 x
Tijdens Halloween wordt een vriendin van Laura Hobson vermoord. Een helderziende benadert Lewis en Hathaway en beweert dat ook zij in gevaar zijn. Er vallen meer slachtoffers en Lewis en Hathaway vragen zich af of Hobson hier meer van weet...
1:29:42

Seizoen 4, Aflevering 3 - Your Sudden Death Question

4,0 40 x
Een groep professionele quizzers speelt een wedstrijd in Oxford. Na een bewogen eerste nacht wordt een van de deelnemers dood in een fontein gevonden. Hathaway en Lewis, die eigenlijk een romantische weekendje weg had gepland, worden opgeroepen om de moordenaar te ontmaskeren voor het quizweekend ten einde komt.
1:29:35

Seizoen 4, Aflevering 2 - Dark Matter

4,0 32 x
Bij het observatorium van de universiteit wordt een professor dood aangetroffen. Hij is gestorven onder verdachte omstandigheden en was onlangs gaan biechten bij een priester. Lewis en Hathaway stuiten op meerdere verdachten.
1:30:08

Seizoen 4, Aflevering 1 - The Dead Of Winter

3,0 9 x
Lewis en Hathaway krijgen onenigheid als ze een moord onderzoeken waarbij het slachtoffer is gevonden in een bus. Hathaway heeft interesse in een rijke erfgename en Lewis denk dat hij daarom niet meer objectief kan kijken naar de zaak.
Seizoen 3
1:34:08

Seizoen 3, Aflevering 4 - Counter Culture Blues

3,0 10 x
De dominee heeft geklaagd over geluidsoverlast en Lewis en Hathaway gaan op onderzoek uit. Lewis komt oog in oog te staan met de rockidolen uit zijn jeugd. De zangeres van de band, waarvan iedereen dacht dat ze al dertig jaar dood was, blijkt springlevend te zijn.
Archief