Lewis

Seizoen 2
1:34:09

NieuwSeizoen 2, Aflevering 4 - The Great And The Good

3,0 12 x
Lewis en Hathaway onderzoeken de verkrachting van een schoolmeisje, dat door de dader gedrogeerd werd. Ze komen al snel op het spoor van een verdachte en worden vervolgens geconfronteerd met enkele bizarre moorden.
1:33:41

Seizoen 2, Aflevering 3 - Life Born Of Fire

4,0 9 x
Na het bedreigen van een dominee pleegt student Will McEwan zelfmoord. Een dag later wordt de dominee vermoord teruggevonden. McEwan bezocht eerder een kerkelijke groep voor jongeren met levensvragen over bijvoorbeeld homoseksualiteit. Hathaway wordt persoonlijk geraakt door de zaak, want hij was bevriend met McEwan.
1:34:03

Seizoen 2, Aflevering 2 - Music To Die For

4,0 14 x
Lewis onderzoekt de moord op een professor, die gewurgd is. De man was bezig met het organiseren van een Wagneriaans operafestival. Lewis ontdekt een connectie naar zijn vroegere mentor, Inspector Morse.
1:32:40

Seizoen 2, Aflevering 1 - And The Moonbeams Kiss The Sea

3,0 13 x
Een student en een medewerker van de Bodleian Library zijn vermoord. Lewis ontdekt dat er een verband is tussen de moorden en dat de slachtoffers met schimmige zaakjes bezig waren.
Seizoen 1
1:34:01

Seizoen 1, Aflevering 3 - Expiation

4,0 11 x
Een huisvrouw lijkt zelfmoord gepleegd te hebben, maar de patholoog-anatoom ontdekt dat ze vermoord is. De vrouw en haar man deden jaren geleden aan partnerruil en Lewis en Hathaway vermoeden dat daar het motief voor de moord ligt.
1:34:29

Seizoen 1, Aflevering 2 - Old School Ties

4,5 60 x
Een voormalig crimineel, die zijn geld verdiende als computerhacker en daar nu boeken over schrijft, is gevraagd een lezing te geven voor een studentenvereniging. Lewis en Hathaway moeten hem beveiligen, maar zowel de oud-hacker als een studente worden vermoord.
1:34:21

Seizoen 1, Aflevering 1 - Whom The Gods Would Destroy

4,0 14 x
Lewis en Hathaway onderzoeken de moord op een man die in zijn studententijd lid was van een zelfbedacht clubje. De overige leden beweren geen contact meer met elkaar te hebben. Maar als er nog een dode valt, blijkt de club al 30 jaar een duister geheim te verbergen.
1:34:25

Seizoen 1, Aflevering 0 - Pilot

4,0 44 x
Twee jaar na de dood van zijn vrouw keert rechercheur Robert Lewis terug bij de politie in Oxford. Samen met zijn nieuwe partner, rechercheur James Hathaway, onderzoekt hij de moord op een wiskundestudente.
31:00

What Lies Tangled

4,0 18 x
Een mooie zomerdag in Oxford wordt ontsierd wanneer een bompakket ontploft.
28:00

Magnum opus

3,0 9 x
Lewis en Hathaway moeten de dood onderzoeken van decaan Phil Beskin. Na een verhitte caféruzie werd hij naar het bos gelokt en doodgeslagen met een steen.
Archief