Obese (NL)

Laatste aflevering
44:50
Obese (NL)

Seizoen 8, Aflevering 8

71 x

Chantalle heeft veel meegemaakt in haar leven en is daardoor een stoere vrouw geworden die alles alleen aan kan. Hulp vragen is iets wat ze nooit doet, tot ze zo onzeker is geworden van haar gewicht en ten einde raad ons team van deskundigen raadpleegt. Zij begeleiden haar naar ...

Seizoen 8
45:28

Seizoen 8, Aflevering 7

21 x
Bart heeft samen met zijn vrouw drie jonge kinderen. Door zijn overgewicht kan hij niet spelen met zijn zoon en dochters. Daar wil hij verandering in brengen. Door een traumatische ervaring uit zijn jeugd ondergaat Bart vooral mentaal een enorme verandering, en dat zorgt voor interessante inzichten.
44:46

Seizoen 8, Aflevering 6

35 x
Aziz is met zijn 24 jaar de jongste deelnemer van dit seizoen. Door de coronapandemie is hij eenzaam geworden en is eten zijn uitlaadklep. Hij heeft een tussenjaar genomen om zichzelf te ontwikkelen en te bedenken wat hij wil in de toekomst. De deskundigen helpen hem hierbij. Aziz ondergaat een metamorfose, vindt zijn roep...
45:00

Seizoen 8, Aflevering 5

32 x
Chantal heeft samen met haar man drie zoons, waarvan een tweeling. Haar eerste zwangerschap was heftig en door de zorgen om de tweeling, heeft ze zichzelf verwaarloosd. Het is nu tijd voor Chantal zelf! De deskundigen begeleiden haar naar een gezonde levensstijl, die ook echt vol te houden is.
44:26

Seizoen 8, Aflevering 4

13 x
Martin draagt niet alleen te veel kilo's met zich mee, ook een heel groot geheim. Door het verliezen van de kilo's krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om zijn geheim met iedereen te delen. De deskundigen ondersteunen hem gedurende zijn traject. Ze zien Martin veranderen van een onzekere man in iemand die de wereld aankan.
45:39

Seizoen 8, Aflevering 3

37 x
Tony en Nikki hebben samen twee jonge zoons. Ze vinden elkaar door hun overgewicht niet meer aantrekkelijk en de intimiteit is ver te zoeken. Voor zichzelf, hun relatie en voor de kinderen is het tijd om iets aan hun overtollige kilo's te doen. Onder begeleiding van de deskundigen gooien ze hun levensstijl drastisch om.
44:57

Seizoen 8, Aflevering 2

15 x
Marcel is buschauffeur en werkt op de meest uiteenlopende tijden. Hij is eerder heel veel afgevallen, maar al die kilo's zitten er weer aan. Dit keer pakt hij het anders aan en staat hij onder begeleiding van de Obese-deskundigen. Het is een moeilijk traject voor Marcel: hij is eigenwijs en trekt zijn eigen plan.
43:48

Seizoen 8, Aflevering 1

53 x
Iris is 30 jaar en walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon.
Seizoen 7
42:00

Seizoen 7, Aflevering 8

48 x
Ron was ooit een sportieve wedstrijdzwemmer, maar daar is weinig meer van over. Hij heeft jarenlang roofbouw gepleegd op zijn lijf, met als gevolg dat hij veel te zwaar is. Als hij zijn twee dochters wil zien opgroeien, moet hij nu gaan werken aan zijn extreme overgewicht.
41:56

Seizoen 7, Aflevering 7

25 x
Eva heeft een lieve vriend en twee schatten van kinderen, maar leeft nu al in grote onzekerheid of ze die wel zal zien opgroeien. Eva weet namelijk sinds kort dat ze drager is van het borstkankergen. Ze wil haar borsten en eierstokken preventief laten verwijderen, maar door haar extreme overgewicht durven de artsen haar ni...
41:08

Seizoen 7, Aflevering 6

40 x
Manon is de zwaarste vrouw van dit seizoen. Ze heeft zich opgegeven omdat haar twee zoons letterlijk nachtmerries hebben over hun moeder en haar gezondheid. De hele familie is een beetje het geloof in Manon verloren. Ze zegt namelijk elke week dat ze gaat afvallen, maar valt na een paar dagen altijd weer terug in haar slec...
41:41

Seizoen 7, Aflevering 5

52 x
De 15-jarige Jay is de jongste deelnemer ooit aan dit programma. Hij is extreem zwaar en zal als hij zo doorgaat geen 20 worden. Zijn ouders zijn inmiddels ten einde raad. Door nu te gaan afvallen kan Jay de schade nog beperken. Maar dan moet niet alleen hij aan de bak, ook binnen het gezin moeten er dingen veranderen.
41:59

Seizoen 7, Aflevering 4

52 x
Johan is al 28 jaar gelukkig met Simone en samen hebben ze twee kinderen. Door zijn werk als nachtbeveiliger en zijn ongezonde levensstijl lijdt Johan aan morbide obesitas. Als gevolg van de nachtdiensten is zijn bioritme compleet verstoord en zal afvallen voor hem moeilijker worden. Hij moet alle zeilen moeten bijzetten o...
41:58

Seizoen 7, Aflevering 3

125 x
De 22-jarige Manouk zou juist nu van haar jonge leven moeten genieten. Dit doet ze niet vanwege de ongemakken en onzekerheid door haar extreme overgewicht. Haar grote liefde, Sjoerd, maakt zich ernstig zorgen over hun gezamenlijke toekomst. Want zoals ze nu leeft, ziet het er niet naar uit dat ze samen oud zullen worden.
40:56

Aflevering 2

82 x
De 30-jarige juf Bibi vindt zelf dat ze vanwege haar overgewicht geen goed voorbeeld kan zijn voor haar leerlingen. Bibi is er ook klaar mee om haar dochter vanaf de zijlijn te zien opgroeien. Ze kan niet eens samen met haar van de glijbaan! Ze wil het roer omgooien. Het traject valt haar zwaar, maar het eindresultaat is w...
41:27

Aflevering 1

29 x
Rotterdammer Eric heeft een passie voor het maken van films, maar hij is de regie over zijn eigen leven totaal kwijt. Zijn vrouw kan niet langer aanzien wat hij zijn lijf aandoet. Ze dreigt zelfs met een scheiding als hij niet werkt aan zijn extreme overgewicht. Eric heeft geen idee hoe hij het roer moet omgooien. Maar één...
40:59

Aflevering 3

34 x
Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze dat er geen moment meer te verliezen is.
41:41

Aflevering 8

29 x
Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gezinnetje stichten met haar vriend. Maar dan moet ze eerst drastisch afvallen.
41:27

Aflevering 7

19 x
Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. Hij ziet in dat hij nu écht actie moet ondernemen, anders gaa...
42:51

Aflevering 6

39 x
Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel het moeilijkste is wat er bestaat.
Archief