Obese (NL)

Obese (NL) gemist?

Seizoen 8
44:50

Seizoen 8, Aflevering 8

4,0 48 x
Chantalle heeft veel meegemaakt in haar leven en is daardoor een stoere vrouw geworden die alles alleen aan kan. Hulp vragen is iets wat ze nooit doet, tot ze zo onzeker is geworden van haar gewicht en ten einde raad ons team van deskundigen raadpleegt. Zij begeleiden haar naar een gezonde levensstijl die vol te houden is.
45:28

Seizoen 8, Aflevering 7

4,0 21 x
Bart heeft samen met zijn vrouw drie jonge kinderen. Door zijn overgewicht kan hij niet spelen met zijn zoon en dochters. Daar wil hij verandering in brengen. Door een traumatische ervaring uit zijn jeugd ondergaat Bart vooral mentaal een enorme verandering, en dat zorgt voor interessante inzichten.
44:46

Seizoen 8, Aflevering 6

4,0 17 x
Aziz is met zijn 24 jaar de jongste deelnemer van dit seizoen. Door de coronapandemie is hij eenzaam geworden en is eten zijn uitlaadklep. Hij heeft een tussenjaar genomen om zichzelf te ontwikkelen en te bedenken wat hij wil in de toekomst. De deskundigen helpen hem hierbij. Aziz ondergaat een metamorfose, vindt zijn roep...
45:00

Seizoen 8, Aflevering 5

3,7 23 x
Chantal heeft samen met haar man drie zoons, waarvan een tweeling. Haar eerste zwangerschap was heftig en door de zorgen om de tweeling, heeft ze zichzelf verwaarloosd. Het is nu tijd voor Chantal zelf! De deskundigen begeleiden haar naar een gezonde levensstijl, die ook echt vol te houden is.
44:26

Seizoen 8, Aflevering 4

4,0 12 x
Martin draagt niet alleen te veel kilo's met zich mee, ook een heel groot geheim. Door het verliezen van de kilo's krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om zijn geheim met iedereen te delen. De deskundigen ondersteunen hem gedurende zijn traject. Ze zien Martin veranderen van een onzekere man in iemand die de wereld aankan.
45:39

Seizoen 8, Aflevering 3

3,0 31 x
Tony en Nikki hebben samen twee jonge zoons. Ze vinden elkaar door hun overgewicht niet meer aantrekkelijk en de intimiteit is ver te zoeken. Voor zichzelf, hun relatie en voor de kinderen is het tijd om iets aan hun overtollige kilo's te doen. Onder begeleiding van de deskundigen gooien ze hun levensstijl drastisch om.
44:57

Seizoen 8, Aflevering 2

4,0 12 x
Marcel is buschauffeur en werkt op de meest uiteenlopende tijden. Hij is eerder heel veel afgevallen, maar al die kilo's zitten er weer aan. Dit keer pakt hij het anders aan en staat hij onder begeleiding van de Obese-deskundigen. Het is een moeilijk traject voor Marcel: hij is eigenwijs en trekt zijn eigen plan.
43:48

Seizoen 8, Aflevering 1

2,5 42 x
Iris is 30 jaar en walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon.
Seizoen 7
42:00

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 43 x
Ron was ooit een sportieve wedstrijdzwemmer, maar daar is weinig meer van over. Hij heeft jarenlang roofbouw gepleegd op zijn lijf, met als gevolg dat hij veel te zwaar is. Als hij zijn twee dochters wil zien opgroeien, moet hij nu gaan werken aan zijn extreme overgewicht.
41:56

Seizoen 7, Aflevering 7

4,0 25 x
Eva heeft een lieve vriend en twee schatten van kinderen, maar leeft nu al in grote onzekerheid of ze die wel zal zien opgroeien. Eva weet namelijk sinds kort dat ze drager is van het borstkankergen. Ze wil haar borsten en eierstokken preventief laten verwijderen, maar door haar extreme overgewicht durven de artsen haar ni...
Archief