Ordinary Joe

Ordinary Joe gemist?

Seizoen 1
40:30

NieuwSeizoen 1, Aflevering 13

3,0 4 x
Agent Joe probeert indruk te maken op Amy's familie. Verpleger Joe maakt een belangrijke roadtrip met Chris. Muzikant Joe bereikt een dieptepunt.
40:37

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 4 x
Door een sneeuwstorm leert elke Joe de grenzen van zijn eigen controle kennen. Muzikant Joe zit volledig in rockster-modus, terwijl hij alleen op tournee is. Een akelig familiegeheim bedreigt agent Joe en Amy. Verpleger Joe en Jenny hebben beiden iets te vieren, maar niet samen.
40:34

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 0 x
Muzikant Joe mag het volkslied zingen bij een Giants-wedstrijd. Vanwege hun gedeelde liefde voor football, schept agent Joe een band met een nieuwe vriend. Verpleger Joe en Jenny hebben zo elk hun eigen overwinning.
40:35

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 3 x
Gwen komt in contact met een oude liefde, wanneer haar schoolkoor een concert geeft. Agent Joe en Amy moedigen elkaar aan om harde feiten onder ogen te zien. De wereld van muzikant Joe staat op zijn kop, als Amy een groot geheim onthult. Verpleger Joe en Jenny wennen weer aan de lange afstanden tussen hen, nadat ze feestda...
40:39

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 7 x
Agent Joe heeft een gespannen Thanksgiving-familiediner. Muzikant Joe onderdrukt zijn gevoelens van verraad om te helpen met Amy's campagne. Verpleger Joe en Jenny bereiden zich voor om hun eerste Thanksgiving zonder Christopher te vieren.
40:34

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 3,0 11 x
Muzikant Joe probeert Amy te steunen tijdens een groot verlies. Nadat agent Joe en Amy hebben besloten om Bobby aan te geven, krijgen ze allebei een onverwachte terugslag. Verpleger Joe helpt iemand uit zijn verleden. Jenny probeert indruk te maken op haar rechtendocent.
40:38

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 5 x
Een terugblik op de oorsprong van Joe Kimbreau's drie verschillende levenswegen, wordt in meer detail herzien tijdens zijn afstudeerweekend in 2011.
40:36

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 4 x
Nu Jenny weg is voor haar werk, moet verpleger Joe alleen voor Christopher zorgen. Muzikant Joe zet zijn zoon onverwachts in de schijnwerpers. Agent Joe en Amy kampen met een grote beslissing.
40:33

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 3 x
Halloween beïnvloedt elke wereld op een volkomen andere manier. Terwijl sommigen een masker opzetten om te ontsnappen aan de realiteit, zetten anderen het hunne af en zien ze keuzes uit het verleden onder ogen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 13

Verwacht op
Aftermath Agent Joe probeert indruk te maken op Amy's familie. Verpleger Joe maakt een belangrijke roadtrip met Chris. Muzikant Joe bereikt een dieptepunt.
Archief