Private Eyes

Laatste aflevering
41:49
Private Eyes

Een bezorgde echtgenoot gaat naar het bureau, bang dat zijn vrouw niet langer zijn vrouw is. Shade en Angie sluiten zich aan bij hulpsheriff Conroy en ze volgen de vrouw naar een gemeenschap die in UFO's gelooft, waar iemand bijbedoelingen heeft.

Private Eyes gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
41:50
Wanneer Angie wordt ontvoerd op weg naar een weekendje weg met haar langeafstandsrelatie Tex, werkt Shade samen met de privédetective van Seattle om de vrouw op te sporen van wie ze allebei houden.
41:47
Als nieuwe eigenaar van een foodtruck wordt Don de hoofdverdachte van een overval op een nabijgelegen supermarkt.
41:50
Shade en Angie onderzoeken de schijnbaar paranoïde beweringen van een rijke patriarch. Hij gelooft dat een reeks ongelukken een aanslag op zijn leven is door een van zijn vele vijanden.
Seizoen 3
41:49
Verlopen
Nora is terug met haar vriend die Shade en Everett inhuurt, nadat de database van zijn kliniek is gehackt.
41:49
Verlopen
Een bevriende basketbalspeler van Shade neemt Everett en Shade in dienst nadat een compromitterende foto van zijn vriendin is gepubliceerd.
41:49
Verlopen
Nu Angie achter tralies zit, riskeren Shade en Angie alles om de gestolen harde schijf terug te krijgen en Angies naam te zuiveren. Ze ontdekken een museumgala waar een oud artefact te zien is.
Binnenkort terug te kijken
41:50

Seizoen 4, Aflevering 6 - Tappa Kegga Daily

Verwacht op
Tijdens Zoe's afwezigheid vertrouwen Shade en Angie op Liam, Jules en Becca's hulp, als een studente verwikkeld raakt in de diefstal van een waardevol stripboek. Shade krijgt een glimp van hoe Jules' toekomstige universiteitscarrière eruit zou kunnen zien, tot zijn grote ergernis. Terwijl Shade worstelt met zijn kleine meisje dat opgroeit, bedenkt Angie hoe haar leven had kunnen zijn als ze op de universiteit was gebleven en een carrière in de rechten had nagestreefd.
41:47

Seizoen 4, Aflevering 5 - All's Fair in Love and Amor

Verwacht op
Shade en Angie onderzoeken potentiële moordpogingen op de hoofdrolspelers van een Mexicaanse soapserie en ontdekken een decennia-oude moord. Ondertussen neemt Zoe Danica's vriendin onder de loep die het vertrouwen in hun relatie lijkt te verliezen.
Archief