Santos

Laatste aflevering
45:19
Santos

De politie zoekt naar Nico, terwijl Erveline doordraait. Yola moet samen met Glenn een laatste klus klaren, waarbij ze een oude bekende treffen.

Santos gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
48:08
Glenn en Jermaine moeten een klus uitvoeren voor Kikker. De loods van de familie Dos Santos krijgt onaangenaam bezoek en Nando en Edson komen in de problemen.
50:35
Ook bij Natascha van Weezel en Sinan Can denderen de gevolgen van de oorlog tussen Israël en Hamas hun leven binnen. Ondanks scheldpartijen en bedreigingen blijven ze pleiten voor dialoog en vrede.
47:39
Erveline verliest controle nu Nico onraad ruikt en haar zoons worden verhoord. Glenn en Yola moeten beiden een onaangename klus uitvoeren. Glenn probeert Yola te overtuigen om met hem te vertrekken.
43:03
Glenn en Jermaine zijn op de vlucht na het ongeluk, omdat Erveline de dader wil vinden. Glenn en Jermaine zoeken op alle mogelijke plekken hulp. Kikker vraagt zich af hoe Dos Santos geld verdient.
Archief