Superheldenschool

Superheldenschool gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Brander en de vurige vier

4,0 2 x
Brander heeft de superheldengroep Brander en de vurige vier opgericht. Maar de groep dreigt uit elkaar te vallen wanneer Superduper zelf naar school komt om zijn nieuwe sidekick te zoeken.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Overmoedige Raymond

4,0 2 x
Raymond is supersterk geworden en neemt het in een vriendschappelijk gevecht op tegen de levensgevaarlijke Pletter uit een andere klas. Brander en Kine proberen hem te helpen, want Raymonds krachten zijn misschien niet echt.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Heldendaad

4,0 3 x
Brander wil op de heldenmuur komen, maar het lukt hem niet om een echte heroïsche daad te verzinnen. En Kine en Eno gebruiken een kloonkanon om taart te stelen uit de docentenkamer.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Episch gevecht

3,0 1 x
Raymond zoekt hulp bij conciërge Johan om Bliksemstraal te verslaan in het vak Episch Eindgevecht. Eno heeft zijn nieuwe superheldennaam gevonden, maar die is al bezet.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Supermisdaad

4,0 3 x
Alfa's superkaartverzameling is verdwenen en ze begint een misdaadonderzoek om de dief te vinden. Ze krijgt concurrentie van Eno, die onder speciaal onderwijs wil uitkomen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Anti-kryptoniet

3,0 2 x
Branders kryptoniet is gras. Raymond krijgt geen ijsje op zijn verjaardag, omdat hij Toendra heeft verteld dat melk zijn kryptoniet is. Kine maakt daarom een nep-antikryptonietmachine.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Tijdmachine

4,0 6 x
Kine wil met Alfa's tijdmachine het verleden veranderen want iedereen weet dat ze verliefd is op Finn. Eno vecht met zijn zeven kloonbroertjes tegen de klok om op het schoolfeest te kunnen zijn.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Leugendetector

3,0 3 x
Alfa heeft een leugendetector gebouwd, die ieders gênante geheimen onthult. Kine moet Toendra ervan overtuigen dat ze niet Raymonds huiswerk heeft afgepakt.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Klassenfoto

3,0 3 x
De studenten mogen eindelijk op de foto met hun eerste superheldenkostuums. Maar Branders pak is weg en hij vermoedt dat conciërge Johan het heeft gestolen. Alfa maakt een medicijn voor Kine.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Uranium of urine

4,0 3 x
Eno's thermoskan met urine is zoekgeraakt en hij moet hem terugkrijgen voordat Toendra eruit drinkt.
Archief