Superheldenschool

Superheldenschool gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Uranium of urine

4,0 3 x
Eno's thermoskan met urine is zoekgeraakt en hij moet hem terugkrijgen voordat Toendra eruit drinkt.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Superschurk

4,0 2 x
Alfa vertrouwt de kwaadaardige Kine niet en roept de hulp in van conciërge Johan, een voormalige superschurk. En de bliksem van Bliksemstraal slaat op tilt!

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hindernisbaan

3,0 3 x
Alle studenten moeten Toendra's hindernisbaan afleggen, maar Raymond heeft hoogtevrees en hij heeft hulp nodig. En Eno's leven staat op het spel, want hij is een vlieg geworden!

Seizoen 1, Aflevering 1 - De eerste schooldag

4,0 7 x
Kasper kijkt ernaar uit om een superheld te worden, maar hij is de enige student die geen superkracht heeft. Hij wordt weggestuurd maar mag door een heldhaftige actie toch blijven.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Brander en de vurige vier

4,0 7 x
Brander heeft de superheldengroep Brander en de vurige vier opgericht. Maar de groep dreigt uit elkaar te vallen wanneer Superduper zelf naar school komt om zijn nieuwe sidekick te zoeken.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Overmoedige Raymond

4,0 1 x
Raymond is supersterk geworden en neemt het in een vriendschappelijk gevecht op tegen de levensgevaarlijke Pletter uit een andere klas. Brander en Kine proberen hem te helpen, want Raymonds krachten zijn misschien niet echt.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Heldendaad

4,0 1 x
Brander wil op de heldenmuur komen, maar het lukt hem niet om een echte heroïsche daad te verzinnen. En Kine en Eno gebruiken een kloonkanon om taart te stelen uit de docentenkamer.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Episch gevecht

3,0 2 x
Raymond zoekt hulp bij conciërge Johan om Bliksemstraal te verslaan in het vak Episch Eindgevecht. Eno heeft zijn nieuwe superheldennaam gevonden, maar die is al bezet.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Supermisdaad

4,0 1 x
Alfa's superkaartverzameling is verdwenen en ze begint een misdaadonderzoek om de dief te vinden. Ze krijgt concurrentie van Eno, die onder speciaal onderwijs wil uitkomen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Anti-kryptoniet

3,0 2 x
Branders kryptoniet is gras. Raymond krijgt geen ijsje op zijn verjaardag, omdat hij Toendra heeft verteld dat melk zijn kryptoniet is. Kine maakt daarom een nep-antikryptonietmachine.
Archief