The Bridge

Laatste aflevering
59:16
The Bridge

De dakloze meisjes weten nu wie de moordenaar is. Ze proberen Henrik te bereiken, terwijl de moordenaar hen op de hielen zit. In tussentijd leiden vingerafdrukken naar een spoor. Een klein detail zet het hele onderzoek weer op losse schroeven.

The Bridge gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
59:11
Het onderzoek over Tommy gaat verder. Lillian staat onder grote druk om de zaak op te lossen en ze heeft een vermoeden dat iemand van het team informatie lekt. Christoffer wil de moord op zijn vader opbiechten. Saga beseft dat dit verhaal in verband staat met Henriks familie.
59:19
Henrik denkt dat hij de connectie tussen alle slachtoffers heeft gevonden. Saga besluit onderzoek te doen naar zijn verdwenen dochters om zo de kloof tussen haar en Henrik te dichten.
59:21
Het aantal verdachten groeit. Taxichauffeur Dan Brolund wordt ondervraagd. Tegelijkertijd groeien er vermoedens over het Sonning-paar. En de echtgenoot van de broer van Morgan maakt zich ook verdacht. De Deense politie wil zo snel mogelijk een arrestatie zien.
59:21
Net nu de hoofdverdachte op vrije voeten is, doet er zich nóg een moord voor. Saga beseft dat ook deze moord niet de laatste zal zijn. Intussen blijft ze sceptisch tegenover haar therapeutische sessies.
58:49
Het is moeilijk vat te krijgen op de wispelturige verdachten, maar dan vinden Saga en Henrik informatie die hen op een nieuw spoor brengt. Saga heeft psychologische hulp nodig en is het bovendien niet altijd eens met Henrik's werkwijze.
58:35
Het onderzoek naar de moordenaar vertakt zich in twee verrassende richtingen. Intussen wordt het voor Saga toch mogelijk deel uit te maken van het onderzoek, waarbij ze niet alleen connecties vindt met een andere moord maar ook informatie te weten komt over Henriks vrouw.
58:23
Bijna twee jaar later zit Saga Norén in de vrouwengevangenis haar straf uit. Intussen moet Henrik Sabroe zonder haar hulp de moordenaar van een gestenigde vrouw zien op te sporen. Ook de hopeloze zoektocht naar zijn twee vermiste dochters blijft vruchteloos.
Archief