The Rookie Feds

The Rookie Feds gemist?

Seizoen 1
39:06

NieuwSeizoen 1, Aflevering 11

3,0 3 x
Na een mislukte moordaanslag huurt congreslid Damien Roberts het team van Garza in om hem te beschermen. Brendon en Laura starten het onderzoek naar de mogelijke verdachten. Damien en Simone blazen nieuw leven in hun relatie en ook Brendon boekt vooruitgang met zijn relatie met Antoinette.
39:19

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 1 x
Een mysterieuze beller dreigt een uitgelekte lijst van undercover FBI-agenten te onthullen, als een gevangene niet wordt vrijgelaten. Nadat een agent dodelijk gewond is geraakt, identificeert het team de beller en gaat naar de haven van Los Angeles om de vrijlating van de gevangene veilig te stellen. Later schakelt Simone ...
39:25

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 3,0 3 x
Er zijn twijfels over Garza's ware aard, als hij tegen de beschuldigingen ingaat dat hij een mol was. Simone en het team ontwikkelen hun eigen geheime operatie om hun baas bij te staan.
39:04

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 3,0 16 x
Nadat een vader en dochter op Thanksgiving zijn ontvoerd, ontdekt het team een gijzeling waarbij politie-afgevaardigden betrokken zijn. Wanneer de schutters een ruil voor de gijzelaars aanbieden, wordt Simone undercover gestuurd door Garza en Lopez arriveert om Wesley te helpen redden. Ondertussen zoeken Laura en Brendon n...
40:47

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 4,0 7 x
Terwijl Simone en Carter in het Angeles National Forest een vermiste wetenschapper zoeken, ontdekken ze het plan van een terrorist die radioactieve bommen wil laten ontploffen in de stad. Ondertussen gebruikt Brendon zijn eigen profileringstechniek om het perfecte verjaardagscadeau voor Laura te vinden.
40:46

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 8 x
Simone en Carter gaan undercover in de gevangenis om een huurmoordenaar te vinden die bekend staat als The Reaper, maar een gevangene herkent Carter. Brendon probeert zijn relatie met zijn vader te verbeteren. En het hectische werkschema van Simone zet haar relatie met Dina onder druk.
40:37

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 3,0 8 x
Simone en Carter komen vast te zitten in de tropen, terwijl ze op de vlucht zijn voor een verdachte. Simones onverwachte ontmoeting met Dina gooit roet in het liefdesleven van Cutey. Elena's koopwoede onthult een onopgelost moordmysterie.
40:18

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 3,0 12 x
Simone en Laura ontdekken belangrijke informatie over hoe een gewelddadige relatie verband houdt met het misdrijf. Terwijl ze het motief van de moordenaar bespreken, vliegen de vonken ervanaf tussen Laura en haar voormalige collega.
40:39

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 4,0 17 x
Garza's eenheid wordt meegesleurd in een complexe ontvoeringszaak met een verboden relatie tussen rivaliserende drugsbendes.
Binnenkort terug te kijken
40:26

Seizoen 1, Aflevering 12

Verwacht op
Terwijl de eenheid een moordslachtoffer onderzoekt, wiens lichaam is onttrokken van bloed, trekt de gruwelijke zaak de aandacht van een true crime-programma. Brendon deelt zijn 'Vampire Cop'-expertise om de zaak op te lossen.
Archief