The Rookie Feds

The Rookie Feds gemist?

Seizoen 1
39:30

Seizoen 1, Aflevering 22

Verlopen 4,8 29 x
Nadat een agent van een interne onderzoekseenheid gedrogeerd en levend begraven is in een woestijn buiten Las Vegas, schakelt de directeur van de FBI Garza's eenheid in om discreet onderzoek te doen. Simones plannen voor haar 49ste verjaardagsfeest worden in de wacht gezet.
40:43

Seizoen 1, Aflevering 21

Verlopen 4,5 14 x
De FBI neemt een zaak aan van de LAPD, waarbij een seriemoordenaar ledematen achterlaat in verschillende staten. Wanneer het team een aanwijzing volgt uit de forensische doorbraak van Antoinette en Elena, neemt de moordenaar wraak op Laura.
40:14

Seizoen 1, Aflevering 20

Verlopen 4,0 10 x
Een gevangene in een dodencel stuurt op afstand moordinstrumenten om meer mensen te doden. Het is een race tegen de klok om hem en zijn cult-aanhang te stoppen. Nu de relatie tussen Cutty en Ruth serieus wordt, worden Simone en Dina gedwongen om opnieuw contact te maken.
40:16

Seizoen 1, Aflevering 19

Verlopen 3,0 7 x
Terwijl Simone kantoorinventarisatie doet, ontdekt ze een spoor van lichamen dat haar ertoe brengt een zaak met een teruggetrokken zakenmagnaat te onderzoeken. Laura en Brendon sporen een dief op die bewijs heeft gestolen en Carter probeert de onschuld van Fortune te bewijzen.
40:47

Seizoen 1, Aflevering 18

Verlopen 3,0 5 x
Nadat een groep overvallers een diplomatieke zending heeft gestolen, proberen Naomi en de FBI een internationaal schandaal te voorkomen. Terwijl Garza een oude vriend ziet, trekt de sponsor van Brendon zich terug en heroverweegt hij zijn relatie met Antoinette.
40:18

Seizoen 1, Aflevering 17

Verlopen 3,0 18 x
Garza en het team zitten een meedogenloze bendeleider achterna die zint op wraak. Atlas komt naar de stad om Laura te zien, maar de twee lijken het niet met elkaar eens te kunnen worden. Simone en Carter proberen een oude vete los te laten, maar dat valt niet mee.
40:42

Seizoen 1, Aflevering 16

Verlopen 4,0 15 x
Het is Valentijnsdag en er hangt liefde in de lucht. De FBI werkt samen met de LAPD om een gladde Casanova op te pakken, die banden heeft met een beruchte drugsbaron. Terwijl de rest van het team tijd doorbrengt met hun nieuwe liefdes, ontmoet Simone een nieuw persoon.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 20 x
Tijdens een recent moordonderzoek blijkt de overledene een investeringsbankier, die zes jaar geleden al vermoord verklaard werd. De eenheid volgt een verdacht spoor dat leidt tot nieuw bewijs in beide zaken. Relaties worden op de proef gesteld, als Fortune nadenkt over haar toekomst met Carter en Brendon zijn grenzen verle...
40:20

Seizoen 1, Aflevering 14

Verlopen 3,0 15 x
Wanneer de dochter van een miljardair vermist raakt, kondigt hij publiekelijk een forse beloning aan voor haar veilige terugkeer, wat de FBI zorgen baart. Garza's ex-vrouw verrast het team met haar komst.
40:24

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 4,0 27 x
Wanneer de eerste date van Brendon en Antoinette verandert in een undercoveroperatie, omarmen ze hun nieuwe rol en halen ze het meeste uit het avontuur. Ondertussen helpen Simone en Laura Carter bij het daten en brengt Simones dochter een onverwacht bezoek aan haar nieuwe vriend.
Archief