A Kind Of Spark

A Kind Of Spark gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
24:11
A Kind Of Spark

Addie hoort of ze op school mag blijven en houdt een laatste vlammend pleidooi voor de oprichting van een gedenksteen voor vervolgde heksen in Juniper.

Seizoen 1
24:08
Keedie en Addie zoeken steun bij elkaar na een confrontatie met mevrouw Murphy. Frank en Nina komen tot elkaar als ze samen op zoek gaan naar een verloren schildpad.
24:08
Addie en Emily botsen met elkaar op school. Keedie en Nina moeten alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat hun zusje van school gestuurd wordt.
24:08
Addie's moeder nodigt Jenna uit voor het slaapfeestje van Addie en Audrey. Addie leest in het dagboek van Lady Margaret Fraser hoe ze vervolging van haar bediende Beth wist te voorkomen.
23:47
Addie verstoort de rust tijdens een dorpsfeest met haar inzamelingsactie. Mevrouw Murphy maakt handig gebruik van de situatie en laat zich benoemen tot voorzitter van de dorpsraad.
23:17
Het feestje dat Addie voor haar zussen georganiseerd heeft is een groot succes. Helaas gaat het helemaal mis als Emily onverwacht opduikt.
23:02
Addie gaat met haar zussen naar de bibliotheek. Ze hoopt daar meer te weten te komen over de verdwijning van Lady Margaret Fraser.
Archief