Arcadia

Laatste aflevering
50:12
Arcadia
167 x

Seizoen 1, Aflevering 8

Milly gaat naar de Buitenwereld om afscheid te nemen van Pieter. Alex levert haar schoonvader uit aan het Vizier. Revisor Harms ontdekt waarom de Ontrouwen Cas Wessels in leven hebben gehouden.

Seizoen 1
45:57

Seizoen 1, Aflevering 7

59 x
Hanna brengt zichzelf en de familie in grote problemen. Alle hoop rust nu op Alex. Regulator Simons gaat zelf zijn boekje te buiten. Bovendien wordt zijn relatie met de familie steeds persoonlijker.
47:48

Seizoen 1, Aflevering 6

62 x
Regulator Simons zet een val op voor Hanna, maar komt zelf ook voor een grote verrassing te staan. Alex moet verder met haar opdracht als ze Cato veilig wil houden.
44:49

Seizoen 1, Aflevering 5

45 x
Hanna komt in de problemen met het verzet, terwijl Alex aan de slag gaat als spion voor het Vizier. Luz leert de vader van regulator Simons kennen en Milly krijgt slecht nieuws.
48:01

Seizoen 1, Aflevering 4

45 x
Milly is haar vader op het spoor. De score van Cato blijft zakken. Er lijkt sprake van manipulatie. Luz krijgt onverwachte hulp van regulator Simons. Alex zoekt toenadering tot haar familie.
49:23

Seizoen 1, Aflevering 3

56 x
Alex heeft een opname van haar moeder Cato waarin die bekent dat ze op de hoogte was van de fraude van Pieter. Milly doet een ontdekking in de buitenwereld. Hanna geraakt betrokken bij het verzet.
48:44

Seizoen 1, Aflevering 2

152 x
Milly neemt dienst op Kazerne Zuidpoort. Ze wil haar vader zoeken in het Buitengebied. Terwijl moeder Cato probeert de familie bij elkaar te houden, wordt Alex onder druk gezet om hen te verraden.
47:46

Seizoen 1, Aflevering 1

112 x
In Arcadia leeft iedereen met een score. Pieter Hendriks fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score.
Archief