Call Me Dad

Laatste aflevering
23:17
Call Me Dad

Als Helle haar verjaardag viert, worden er vragen gesteld over hoe het zit tussen haar en Viktor. Emil vindt het tijd worden dat hij zelf bepaalt wat hij met zijn leven doet.

Call Me Dad gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
23:44
Viktor en Helle zijn aan het kibbelen over gezinsuitbreiding en Emil zit daardoor tussen twee vuren. De vriendschap tussen Emil en Siv bloeit verder op.
25:33
Emil heeft het moeilijk met het meedogenloze advies van hun advocaat en wil het liever wat diplomatieker proberen aan te pakken met Carla. Viktor zet de volgende stap in zijn relatie met Helle, want ze gaan samenwonen.
26:50
Carla dient een officiële klacht in, wat betekent dat Emil en Viktor er een probleem bij hebben. Emil raakt bevriend met iemand waar hij dingen mee gemeen heeft, waaronder het koken.
24:51
Emil probeert de lucht te klaren na wat hij te weten is gekomen, maar de relatie tussen zijn moeder en Viktor is maar moeilijk te aanvaarden, vooral omdat er nog meer informatie boven tafel komt. In de cateringzaak komt Carla onder vuur te liggen.
20:09
Emil krijgt te maken met een ongewone situatie, want zijn moeder blijkt een relatie te hebben met zijn beste vriend en zakenpartner Viktor. De twee vrienden hebben samen een cateringzaak, maar dit stelt hun vriendschap wel op de proef.
Archief