Een Nacht Met Mijn Ex

Een Nacht Met Mijn Ex gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 5 - Een nacht met mijn ex

3,0 7 x
Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James haar ten huwelijk. De grote dag kwam dichterbij en alles was al geregeld, maar ze kreg...

Seizoen 4, Aflevering 4 - Een nacht met mijn ex

3,0 9 x
Drie voormalige stellen zien elkaar terug om te kijken of er nog muziek in hun relatie zit. Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit....

Seizoen 4, Aflevering 3 - Een nacht met mijn ex

4,0 6 x
Drie voormalige stellen komen weer bij elkaar. Ze moeten de problemen onder ogen zien die voor de relatiebreuk hebben gezorgd en uitzoeken of ze weer bij elkaar willen komen. Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen...

12 november 2019

4,0 18 x
Hannah maakte het uit omdat Tim iets met een andere vrouw had. * Leigh vond Ross te veeleisend worden. * Na zes vurige maanden maakte Phil het uit omdat Charlotte hem niet vertrouwde.

5 november 2019

4,0 9 x
Rosy en Joseph waren acht maanden samen toen Joseph haar vertrouwen beschaamde. * Ellie en Ashleigh gingen uit elkaar na een enorme ruzie. * Danny emigreerde zonder het met Crystal te overleggen.

29 oktober 2019

3,0 11 x
Kenya vermoedde dat Saed vreemdging. * Er kwam abrupt een einde aan hun relatie toen Georgina erachter kwam wat Ryan achter haar rug om deed. * Lizzie en Olivia werden halsoverkop verliefd op elkaar.

22 oktober 2019

3,0 15 x
Na zes maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende, maar Sandy maakte het uit. * Amy en Tom waren meer dan een jaar samen, maar Amy was Toms jaloerse gedrag zat.

15 oktober 2019

4,0 9 x
Het was liefde op het eerste gezicht voor Holly en Tom. * Mark en Pippa waren tien jaar samen. Ze hebben nooit besproken waarom het misging. * Amy en Russ werden halsoverkop verliefd.

8 oktober 2019

4,0 12 x
Het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Toen Lara en James steeds vaker ruzie kregen, blies Lara de bruiloft af. * Beth en Mitch waren meteen gek op elkaar, maar hij maakte het uit.

NL)

3,0 25 x
Michael en Saar hadden een relatie van één jaar maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgenodigd. Sascha en Mitchell waren vier jaar samen.
Archief