Enkeltje Verweggistan

Laatste aflevering
24:21
Enkeltje Verweggistan

De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders voorgoed naar een klein wintersportdorpje midden in Oostenrijk. Daar kunnen ze iedere dag lekker doen wat ze het liefste doen: skiën. Maar ondertussen wordt het gemis van opa en oma ook steeds groter.

Enkeltje Verweggistan gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
24:34
De tienjarige Elsa en haar zusje Iris verhuizen met hun ouders naar een piepklein afgelegen dorpje in Italië. Zullen de meiden in het superstille dorpje andere kinderen ontmoeten of zullen ze voor altijd alleen elkaar hebben?
24:36
De negenjarige Guy verhuist met zijn broertje Eli en ouders voorgoed naar Afrika. Daar gaat hij midden in de savanne van Botswana wonen. Zal hij daar kunnen wennen, tussen de gevaarlijke tijgers en olifanten?
24:34
De achtjarige Kaatje gaat met haar ouders voorgoed naar Griekenland. Ze gaat helemaal alleen, want haar grote broers en zus blijven achter in Nederland. Zal het haar mee- of tegenvallen om zonder hen te verhuizen naar een ander land?
24:30
De twaalfjarige Jalize is een echte surfchick en daarom verhuist zij met haar broertje Jovi en haar ouders voorgoed naar een eilandje midden op zee. Superleuk dat ze op de Azoren iedere dag kan surfen, maar ze moet wel haar konijn Charlie in Nederland achterlaten, wat voor de nodige tranen zorgt.
24:30
De negenjarige Yulan vertrekt met zijn grote zus Anique en ouders naar het zuidelijkste puntje van Spanje. Dan kunnen ze iedere dag doen wat ze het liefste doen: surfen. Maar Yulan laat ook wat achter, want hij heeft verkering in Nederland. Hoe zal dat aflopen?
24:31
De tienjarige Julia en haar broertje Finn vertrekken voorgoed naar het Indonesische eiland Bali, waar zij een nieuw leven aan het strand gaan opbouwen. Julia moet met pijn in het hart haar grote passie achterlaten: hockey. Zal ze op Bali een nieuwe, leuke sport vinden?
24:37
De negenjarige Brabantse Isabel verhuist met haar broertje en ouders naar Jordanië in het Midden-Oosten. Ze gaan in de enorm grote hoofdstad Amman wonen. Hoe is het om van de polder in de chaos van een drukke wereldstad terecht te komen?
Archief