Enkeltje Verweggistan

Enkeltje Verweggistan gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 - Fleur & Lucile

4,0 2 x
De tweeling Fleur en Lucile (11) stemmen elke dag hun kleding op elkaar af, van haarelastiek tot schoen. Samen met zus Julie en ouders Eline en Geert verhuizen ze naar de Verenigde Staten, waar grote broers Berend en Thom al wonen.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Olivier

3,0 1 x
De super sociale Olivier (12) verhuist met zijn broertjes Julian, Lucas en ouders Tim en Marlies naar de grote stad Dubai. Een compleet andere cultuur en een bloedhete omgeving. Maar die woestijn heeft ook zijn voordelen, want hoe cool is sandboarden.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Sophie

3,5 3 x
Sophie (12) verhuist met haar ouders naar Italië waar ze een camping gaan beginnen. Maar tot haar grote verdriet blijven grote zussen Daphne en Charlotte in Nederland voor de liefde en studie. Ondanks wat tranen laat de stoere Sophie zich niet kennen.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Luca

4,0 1 x
De 11-jarige Luca verhuist naar Suriname. Zijn vader werkt voor het Wereld Natuur Fonds en gaat helpen de natuur in het land te beschermen. Dat komt goed uit, want Luca houdt enorm van de natuur. Maar dat betekent wel dat hij zijn leven in Nederland moet opgeven. Kan hij wennen aan het totaal andere leven in Suriname?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Jamie

4,0 9 x
De 9-jarige Jamie verhuist met zijn ouders van Friesland naar de Algarve in het zonnige Portugal. Hij spreekt nog geen woord Portugees en heeft eigenlijk wel zin in het avontuur en het lekkere weer. In Portugal is het wel even wennen voor Jamie dat hij in een uniform naar school moet. Zal Jamie snel vrienden maken zolang h...

Seizoen 1, Aflevering 6 - Anouk, Mirthe en Renske

3,0 1 x
De boerendochters Anouk, Mirthe en Renske gaan met hun ouders naar Canada verhuizen. Boeren in Nederland krijgen het steeds moeilijker en in Canada lijkt alles beter. Zal dat ook zo zijn voor de drie meiden? Op het vliegveld blijkt dat de huisdieren niet direct mee naar Canada kunnen. Geen fijn begin voor de meiden die ook...

Seizoen 1, Aflevering 5 - Laurens

3,0 4 x
De 14-jarige Laurens verhuist naar Duitsland. Hij zal zijn vrienden missen, maar vindt het ook wel heel leuk, zo'n nieuwe start in de grote stad München. Maar er is een grote tegenvaller: op het laatste moment blijkt dat zijn kleine broertje Julius niet direct mee kan verhuizen. Gaat Laurens het redden in de grote stad en ...

Seizoen 1, Aflevering 4 - Tess

4,0 6 x
De 11-jarige Tess gaat samen met haar ouders naar Frankrijk verhuizen. Zeven jaar lang klusten haar ouders aan een huis en nu gaan ze er echt wonen. De droom van haar ouders, maar is het ook leuk voor Tess? Is het verlaten dorpje niet iets te rustig in vergelijking met haar geboorteplaats IJmuiden? Het leven in Frankrijk b...

Seizoen 1, Aflevering 3 - Seth en Finn

3,0 5 x
De 11-jarige Seth en 10-jarige Finn gaan met hun ouders naar Zweden verhuizen. De broers hebben wel zin in de ruimte en de natuur in hun nieuwe thuisland. Maar het afscheid in Nederland valt onverwacht zwaar. Zal de heimwee snel over zijn?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Eva

4,0 6 x
De 11-jarige Eva verhuist van Leiden naar het tropische Curaçao. Haar vader krijgt een baan bij de kustwacht van Curaçao en de hele familie gaat mee. Alleen kat Snorro blijft achter in Nederland. Eenmaal in Curaçao maakt vader Thomas iets heftigs mee op zijn werk en krijgt Eva onverwachts twee nieuwe huisgenoten.
Archief