Falco

Falco gemist?

2019
48:00

Bereid je voor op oorlog

4,0 26 x
Maxime wil dat Chéron wordt vrijgelaten en zet daarom de dienst infiltratie onder druk. Hij geeft zich over aan zijn oude vijand, en verplicht zijn oud-collega's op die manier om hem te komen redden.

Schone schijn

4,0 23 x
Een au pair wordt gewurgd en haar ogen zijn uitgerukt. Haar werkgevers, Flore en Vincent Lesieur, zijn verdacht. Iemand heeft het voorzien op Flore, die een populaire blogster is. Maar waarom?

De stilte weegt zwaar

3,0 17 x
In een park in Parijs worden drie mensen neergeschoten. De eerste sporen wijzen duidelijk in de richting van een militair. Er is een arrestatie, maar dan volgt al snel een tweede aanslag.

Uit het oog

4,0 18 x
Anaïs en Nadia, twee meisjes van 16, verdwijnen tijdens een stiekem avondje uit. Nadia's moeder krijgt een bericht en kort daarna blijkt uit bewakingsbeelden dat ze een busje in zijn gesleurd.

Laatste dans

4,0 11 x
Falco ondergaat een levensreddende operatie. In het onderzoek naar de dood van een vrouw die een nieuwe start wilde maken, waardeert Eva Maxime's onorthodoxe werkwijze. Romain twijfelt nog.

Ademnood

4,0 26 x
Falco's coma stelt zijn familie en collega's op de proef. Een vrouw verdwijnt en laat slechts een kettinkje van een kind achter. Maxime voegt zich bij het team en verbaast iedereen met zijn methodes.

Dubbele straf deel 1

3,0 30 x
Falco onderzoekt de ontvoering van een jonge vrouw. Ook staat hij zijn ex en dochter bij, die het moeilijk hebben met de aanhouding van Chéron. Zal het Falco lukken om zijn vriend vrij te krijgen?
Afleveringen 2017

Dubbele straf deel 2

3,5 75 x
Audrey blijkt niet het enige slachtoffer. Falco moet de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Intussen probeert de mysterieuze Maxime een vriendschap met hem aan te knopen. De...

Babylon

4,0 125 x
Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Falco is zeker van zijn verdenkingen en weigert alle geboden hulp, maar het wordt al gauw duidelijk dat hij dit niet alleen kan oplossen. Falco's dochter Pauline verdwijnt plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk...

Vergiftiging

4,0 60 x
In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco onderzoekt twee mogelijke sporen die beide verband houden met een in de kiem gesmoord schandaal rond het bedrijf Orfleur. In een oude container wordt een verstikkingsslachtoffer gevonden. Falco en zijn team ontdekken een gezondheidsschandaal dat in de ...
Archief