Henry Danger

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 6 (Krachtverlies: deel 1)

2,5 40 x
Wanneer Ray alleen op een ontvoering af gaat, ontdekken Charlotte en Schwoz een link tussen allerlei vreemde voorvallen in Swellview. Ray blijkt in een val te lopen die hem zijn superkrachten kost. Ook Henry valt ten prooi aan de schurk.

Seizoen 5, Aflevering 7 (Krachtverlies: deel 2)

4,0 6 x
Dankzij Schwoz, Jasper en Charlotte krijgt Henry zijn superkrachten uiteindelijk weer terug. Maar dit weerhoudt Rick Twitler er niet van zijn gemene plan uit te voeren.

Seizoen 5, Aflevering 8 (Krachtverlies: deel 3)

4,0 8 x
Rick Twitler laat zijn computervirus los op de digitale infrastructuur van de wereld, maar hij wordt daarbij onderdeel van het virus. Henry is uiteindelijk de enige die de aanval kan stoppen, maar dit gaat ten koste van zijn superkrachten.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 18 (Liefdes meeting)

4,0 2 x
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell.

Seizoen 4, Aflevering 19 (Vuil spel)

3,0 9 x
Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een spellingswedstrijd. Jasper, Schwoz en Henry verzinnen een plan om Ray te helpen.

Seizoen 4, Aflevering 20 (Captain Man-kini)

4,0 19 x
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden.

Seizoen 4, Aflevering 10 (Bezuinigingen)

4,0 6 x
Vanwege bezuinigingen krijgen Kid Danger en Captain Man minder geld van de gemeente. Ray verzint allerlei manieren om geld te besparen en verdienen.

Seizoen 4, Aflevering 1 (Ziek & Afgetapt)

3,0 7 x
Ray gelooft niet dat Henry ziek is. Om te bewijzen dat hij gelijk heeft laat Ray het huis van Henry volhangen met camera's om Henry te observeren.

Seizoen 4, Aflevering 2 (Gebral in de hal)

3,0 8 x
Charlotte raakt per ongeluk verwikkeld in een strijd met Byshelle. Die daagt haar uit om op maandag voor schooltijd te vechten. Ray en Henry hebben wel een idee hoe ze Charlotte kunnen helpen.

Seizoen 4, Aflevering 6 (De Steen-Doos-Dump)

4,7 11 x
Door een serie opeengestapelde misverstanden denkt heel Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.
Archief