Henry Danger

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 2 (Danger Mysteries)

4,0 5 x
Het is Halloween en er verdwijnen kinderen in de hele stad. Wanneer ook Piper slachtoffer wordt, gaan Henry en Ray op onderzoek uit. Zo maken ze kennis met het interdimensionale monster Kevin.

Seizoen 5, Aflevering 3 (Henry's verjaardag)

4,0 1 x
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.

Seizoen 5, Aflevering 6 (Krachtverlies: deel 1)

4,0 1 x
Wanneer Ray alleen op een ontvoering af gaat, ontdekken Charlotte en Schwoz een link tussen allerlei vreemde voorvallen in Swellview. Ray blijkt in een val te lopen die hem zijn superkrachten kost. Ook Henry valt ten prooi aan de schurk.

Seizoen 5, Aflevering 7 (Krachtverlies: deel 2)

4,0 2 x
Dankzij Schwoz, Jasper en Charlotte krijgt Henry zijn superkrachten uiteindelijk weer terug. Maar dit weerhoudt Rick Twitler er niet van zijn gemene plan uit te voeren.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 17 (Vast in Twee Gaten)

4,0 9 x
Whaaaat?!? Captain Man and Kid Danger zitten vast in een gat?!? Charlotte en Jasper kunnen maar beter gaan helpen, want Schwoz neemt een bonenbad!

Seizoen 3, Aflevering 19 (Frankini’s Web: deel 1)

3,0 3 x
Captain Man en Kid Danger zijn uitgenodigd door een beroemde internetberoemdheid om zijn feest bij te wonen, maar als ze aankomen ontdekken ze dat het feest niet is wat het lijkt te zijn.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 1 (Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover: deel 1)

3,5 5 x
Captain Man en Kid Danger rekenen eenvoudig af met een plan van Dokter Minyak. De Game Shakers ontsnappen aan de afleidingen en ze boeken een reis naar Swellview. Piper zoekt geld om een prins te kunnen helpen, en Jasper vindt een kind.

Seizoen 4, Aflevering 2 (Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover: deel 2)

3,0 6 x
Op Henry's kamer vindt Hudson de kauwgum van Kid Danger waardoor het geheim onthuld wordt. Dokter Minyak werkt in de tussentijd aan een nieuw plan: hij wil het concert van Double G gaan verstoren.

Seizoen 4, Aflevering 21 (Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover)

3,0 4 x
Double G's beveiligers zijn aangevallen, Captain Man en Kid Danger proberen te voorkomen dat Dokter Minyak kan toeslaan tijdens het concert. De Game Shakers beloven een game over de helden te maken en hun geheugens worden niet gewist.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 18 (Ballonnen van Verdoemenis)

4,0 10 x
Captain Man en Kid Danger moeten een manier zien te vinden om de gijzelaars te redden zonder dat Dr. Minyak ze ziet verplaatsen.
Archief