Henry Danger

Henry Danger gemist?

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 8 (Krachtverlies: deel 3)

4,2 403 x
Rick Twitler laat zijn computervirus los op de digitale infrastructuur van de wereld, maar hij wordt daarbij onderdeel van het virus. Henry is uiteindelijk de enige die de aanval kan stoppen, maar dit gaat ten koste van zijn superkrachten.

Seizoen 5, Aflevering 7 (Krachtverlies: deel 2)

4,0 54 x
Dankzij Schwoz, Jasper en Charlotte krijgt Henry zijn superkrachten uiteindelijk weer terug. Maar dit weerhoudt Rick Twitler er niet van zijn gemene plan uit te voeren.

Seizoen 5, Aflevering 6 (Krachtverlies: deel 1)

4,1 214 x
Wanneer Ray alleen op een ontvoering af gaat, ontdekken Charlotte en Schwoz een link tussen allerlei vreemde voorvallen in Swellview. Ray blijkt in een val te lopen die hem zijn superkrachten kost. Ook Henry valt ten prooi aan de schurk.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 20 (Captain Man-kini)

4,5 77 x
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden.

Seizoen 4, Aflevering 19 (Vuil spel)

2,3 104 x
Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een spellingswedstrijd. Jasper, Schwoz en Henry verzinnen een plan om Ray te helpen.

Seizoen 4, Aflevering 18 (Liefdes meeting)

4,0 45 x
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell.

Seizoen 4, Aflevering 10 (Bezuinigingen)

4,8 85 x
Vanwege bezuinigingen krijgen Kid Danger en Captain Man minder geld van de gemeente. Ray verzint allerlei manieren om geld te besparen en verdienen.

Seizoen 4, Aflevering 8 (Terug naar het gevaar: deel 2)

4,0 85 x
Drex weet in het verleden te voorkomen dat Ray ooit onverwoestbaar is geworden. Henry en Ray moeten heen en weer reizen tussen toen en nu om dit recht te zetten.

Seizoen 4, Aflevering 7 (Terug naar het gevaar: deel 1)

4,0 50 x
Door een stroomstoring ontsnapt Drex uit zijn gevangenis. Ray en Henry reizen hem met een tijdmachine achterna naar 1989.

Seizoen 4, Aflevering 6 (De Steen-Doos-Dump)

4,8 59 x
Door een serie opeengestapelde misverstanden denkt heel Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.
Archief