Judas

Judas gemist?

Seizoen 2
42:23

Seizoen 2, Aflevering 1 - Monster

4,5 95 x
In de eerste dagen van de strafzaak van Willem Holleeder bereidt Astrid zich voor op haar verhoor. Willem komt met niet eerder genoemde informatie en probeert daarmee Sonja en Astrid in een kwaad daglicht te stellen. Maar ook Astrid kan dit spelletje spelen en ze gaat op zoek naar nieuwe munitie.
45:22

Aflevering 6: Gevangen

4,0 142 x
Nu Willem onverwacht is opgepakt, moeten Astrid en Sonja een beslissing nemen over hun kluisverklaringen. Durven ze het aan om die openbaar te maken? Ze weten zeker dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn als hun broer ontdekt dat zijn eigen zussen hem hebben verraden.
42:21

Aflevering 5: Musketiers

3,8 234 x
Sonja duikt onder, omdat de bedreigingen van Willem steeds serieuzer worden. Justitie heeft na een jaar nog steeds niets gedaan met hun kluisverklaringen. Astrid en Sonja besluiten daarom hoog spel te spelen. Een onverwacht bondgenootschap geeft hun nieuwe moed.
43:58

Aflevering 4: Familie

2,7 102 x
Willem heeft Peter R. de Vries bedreigd en het is aan Astrid om dit probleem op te lossen. Het brengt Astrid terug naar haar jeugd in de jaren 70. In het gezin waarin ze samen met Willem opgroeide, waren geweld en bedreigingen dagelijkse kost, en werd de kiem gelegd voor hun gecompliceerde relatie.
42:13

Aflevering 3: Respect

4,0 127 x
Astrid en Sonja moeten kluisverklaringen afleggen. Daardoor zullen ze twee dagen onbereikbaar zijn. Ze vrezen wat Willem gaat denken als hij zijn beide zussen niet kan bereiken. Ook in de jaren 80 was hij al zo controlerend. Toen beraamde hij samen met Cor van Hout de ontvoering op Alfred Heineken, en maakte daarmee de fam...
47:08

Aflevering 2: Controle

4,0 86 x
Terwijl Astrid Holleeder voor het eerst verklaringen aflegt tegen haar broer Willem, besluit ze ook om de gesprekken met Willem stiekem op te nemen. Dat is gevaarlijk, want als Willem haar betrapt, is ze haar leven niet meer zeker.
48:48

Aflevering 1: Verraad

4,7 391 x
Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, willen hem het liefst zo snel mogelijk weer terug de gevangenis in, en zetten een riskant plan op poten om dat voor elkaar te krijgen.
Archief