Kop Op!

Kop Op! gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ramadan

3,0 7 x
Sef wil van hoofd wisselen tijdens de ramadan zodat hij toch overdag kan eten. Maar zijn neefje en nichtje ontdekken zijn plan. Zij dreigen de wasmachine af te pakken en mee te nemen naar Marokko.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Prima ballerina

3,0 5 x
Sef zit op ballet, maar Wesley lacht hem uit; ballet is voor meisjes. Sef durft niet meer te gaan, totdat hij bedenkt dat hij met Marjolein van hoofd kan wisselen. Nu kan hij als meisje naar ballet. Alles gaat goed, totdat het tijd is voor de grote balletvoorstelling.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Tongen

4,0 2 x
Wesley is verliefd op Anne en wisselt van hoofd met Sef zodat Sef met zijn charmes voor hem een afspraakje met Anne kan regelen. Terwijl Sef als Wesley Anne versiert, begint hij haar zelf ook leuk te vinden en wil hij niet meer terug wisselen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Sauna

3,0 10 x
Marjolein moet met haar moeders naar de sauna, maar dat wil ze niet. Wesley wil wel met haar wisselen, want Marjoleins zus gaat ook mee. En hij is verliefd op haar. Eenmaal bij de sauna realiseert Wesley zich te laat dat hij dan wel een meisjeshoofd heeft, maar ook nog steeds een jongenslichaam.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Pesten

4,0 3 x
Sef wisselt per ongeluk van hoofd met zijn pesterige broer Jamal. Nu zijn de rollen omgedraaid. Jamal ervaart eens hoe het is om gepest te worden. En Sef verliest zich in de rol van pestkop.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Whizzkids

3,0 24 x
Wesley is heel slecht in wiskunde dus hij wisselt van hoofd met bolleboos Sef zodat die zijn wiskundecijfers kan opvijzelen. Maar als Wesley vervolgens met Sefs veren gaat pronken, wil Sef niet meer meedoen met het plan. En dat terwijl de juf Wesley net heeft opgegeven voor de Whizzkids competitie.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Klusvlog

4,0 2 x
Terwijl Marjolein met Wesley gewisseld is, besluit ze als Wesley, ongevraagd, zijn saaie klusvlog wat meer jeu te geven door een nieuwe aflevering op te nemen. Wesley is woedend als hij hierachter komt. Als hij, met Marjoleins hoofd, bij de kapper zit, neemt hij wraak.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bassie

3,0 3 x
Sef vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen. En dan wisselt hij per ongeluk van hoofd met een hond. Terwijl Wesley en Marjolein de hond met Sefs hoofd gaan zoeken, moet Sef een dag doorbrengen met diens baasje. Met tegenzin volgt Sef braaf alle commando's van het baasje op, totdat hij eindelijk leert om van zich af...

Seizoen 1, Aflevering 3 - Tandarts

3,0 2 x
Sef wil niet naar de tandarts. Met een smoes haalt hij Wesley over om van hoofd te wisselen. Er zit voor Wesley niks anders op dan Sefs tandartsbehandeling te ondergaan. Gelukkig wordt de pijn verzacht door het cadeau dat hij van Sefs ouders krijgt als troost. Zoiets duurs had Wesley nooit van zijn eigen vader gekregen. We...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Voetbal

4,0 8 x
Marjolein wil op voetbal, maar de coach vindt dat voetbal niet voor meisjes is. Marjolein denkt de coach te slim af te zijn en wisselt van hoofd met Sef zodat ze als jongen op voetbal kan. Vlak voor de grote wedstrijd valt haar plan alsnog in het water, maar dit geeft haar de kans om te bewijzen dat meisjes prima kunnen vo...
Archief