Loch Ness

Laatste aflevering
Loch Ness

Aflevering 4

15 x

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdachte, een goede bekende van Annie.

Mei 2020

Aflevering 3

16 x
De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen op te sporen en de moordenaar in de val te lokken.
April 2020

Aflevering 2

12 x
Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rechte eind heeft, is er een seriemoordenaar actief.
December 2017

Aflevering 6

47 x
Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. Als Annie op zoek gaat naar antwoorden, doet ze een schokkende ontdekking: de moorde...

Aflevering 5

85 x
Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.
November 2017

Aflevering 1

68 x
Een moord zorgt voor een grote schok in een kleine gemeenschap bij het meer van Loch Ness. Voor de lokale rechercheur Annie Redford is het haar eerste moordzaak. Het onderzoek levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden op. Als er nog een lugubere vondst wordt gedaan, is de paniek en chaos in het stadje compleet.
Archief