NCIS

Laatste aflevering
40:38
NCIS
85 x

Seizoen 8, Aflevering 11 - Ships In The Night

Het NCIS-team werkt samen met de kustwacht na de moord op een marineofficier tijdens een etentje op een cruiseschip op de Potomac bij Washington. Het slachtoffer komt uit een rijke familie en was onterfd door zijn vader die een half jaar eerder overleed.

Seizoen 8
41:00

Seizoen 8, Aflevering 10 - False Witness

38 x
Een onderofficier die de enige getuige is in een moordzaak is plotseling verdwenen. Het team krijgt hulp van Gail, een plaatsvervangend officier van justitie uit Virginia, bij de opsporing van de vermiste getuige. Gibbs en Gail zijn het lang niet overal over eens.
41:28

Seizoen 8, Aflevering 9 - Enemies Domestic

166 x
Na de aanslag op het safe house is er een dode en Vance is zwaargewond. Eli David is verdwenen en het team zoekt koortsachtig naar sporen. Gibbs neemt de leiding en laat het congres verplaatsen naar de Marine Yard. Vance heeft flashbacks aan een aanslag in Amsterdam.
39:54

Seizoen 8, Aflevering 8 - Enemies Foreign

14 x
Vance organiseert een congres met de top van NCIS en nodigt ook Eli David uit, directeur van de Israëlische Mossad en Ziva's vader. Gibbs team is verantwoordelijk voor zijn beveiliging. Door enkele onverwachte gebeurtenissen ziet Ziva zich geconfronteerd met haar verleden.
40:46

Seizoen 8, Aflevering 7 - Broken Arrow

133 x
Wanneer zijn oude vriend niet komt opdagen bij een afspraak op de Marine Academie in Maryland gaat een admiraal op onderzoek en vindt zijn vriend dood in een afvalbak. Gibbs en zijn team onderzoeken de zaak. Tony's vader wordt erbij gehaald, want hij had een band met het slachtoffer.
41:13

Seizoen 8, Aflevering 6 - Cracked

10 x
Een scheikundige marine reservist wordt aangereden door een bus in Washington en sterft. Maar het overlijden is verdacht en Gibbs en zijn team starten een onderzoek. Al snel dreigen ze verstrikt te raken in het mysterie. Tony's nieuwe vlam komt met problemen.
39:53

Seizoen 8, Aflevering 5 - Dead Air

22 x
Tijdens een radiotalkshow melden luisteraars geweerschoten tijdens de uitzending. De politie rukt uit en treft drie lijken aan, onder wie de presentator en een officier die te gast was. Gibbs en zijn team starten een onderzoek. Als er verschillende verdachten blijken te zijn, wordt het er bepaald niet makkelijker op.
39:47

Seizoen 8, Aflevering 4 - Royals And Loyals

3 x
Het team raakt betrokken bij een gevoelig, internationaal conflict als ze de moord onderzoeken op een Amerikaanse onderofficier. Het lijk is aangetroffen in een hot tub in een achtertuin. Het onderzoek leidt al gauw naar een schip van de Britse Royal Navy.
38:37

Seizoen 8, Aflevering 3 - Short Fuse

10 x
Het NCIS-team moet samenwerken met de FBI in een zaak. Een vrouwelijke specialist van de explosievenopruimingsdienst heeft een indringer in haar huis doodgeschoten. Maar het lijkt erop dat ze niet alles vertelt. Haar bed is aan beide kanten beslapen.
39:12

Seizoen 8, Aflevering 2 - Worst Nightmare

25 x
Een groep leerlingen en hun leraren valt in slaap op school. Als Gibbs en zijn team op onderzoek gaan, blijkt een van de leerlingen te zijn verdwenen. Ze gaan op zoek naar het meisje, maar de zaak neemt een heel andere wending als de grootvader van het meisje zich er veel te veel mee bemoeit.
41:17

Seizoen 8, Aflevering 1 - Spider And The Fly

13 x
De NCIS-teamleden zijn het doelwit van Paloma Reynosa, de dochter van de vermoorde drugsdealer Pedro Hernandez. Zij is eropuit haar vendetta tegen Gibbs door te zetten.
Seizoen 7
39:52

Seizoen 7, Aflevering 24 - Rule Fifty-One

5 x
Gibbs zit vast in Mexico. Hij is gevangengenomen door een lid van het Reynosa-kartel en realiseert zich dat zijn verleden zich tegen hem begint te keren. Een verleden dat hij twintig jaar voor zijn NCIS-collega's verborgen hield. Ziva is geslaagd voor haar inburgeringscursus.
40:15

Seizoen 7, Aflevering 23 - Patriot Down

17 x
Bij een kampvuur wordt een verkoold lichaam gevonden. Het team is er kapot van als blijkt dat het slachtoffer een NCIS-agent is. Gibbs kende de agent heel goed en hij begint te vermoeden dat de moord een wraakactie tegen hem is. De werkrelatie tussen Abby en Gibbs bereikt een dieptepunt en Gibbs besluit naar Mexico te reiz...
38:54

Seizoen 7, Aflevering 22 - Borderland

9 x
Op een autokerkhof wordt een dode marinier gevonden. Tijdens het onderzoek ontstaat het vermoeden dat de marinier een seriemoordenaar was. Abby reist naar Mexico om een toespraak te houden voor een groep Mexicaanse forensische wetenschappers. Eenmaal daar ontstaat een onverwachte confrontatie tussen Abby, McGee, de student...
41:14

Seizoen 7, Aflevering 21 - Obsession

23 x
Een luitenant van de marine komt op een opzienbarende manier aan zijn einde. Het team gaat op zoek naar antwoorden en probeert de moordenaar te vinden. Tijdens het onderzoek raakt Tony gefascineerd door de zus van het slachtoffer, een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet.
38:45

Seizoen 7, Aflevering 20 - Moonlighting

3 x
Tijdens een nachtsessie met de leugendetector wordt er iemand vermoord. Het team moet samenwerken met de FBI. Samen moeten ze de waarheid boven tafel zien te krijgen.
41:10

Seizoen 7, Aflevering 19 - Guilty Pleasure

19 x
Gibbs en het team onderzoeken de dood van een marineofficier. Ze komen terecht in de wereld van dure callgirls. Ze schakelen de hulp van een 'madam' in om de moordenaar te pakken te krijgen.
39:14

Seizoen 7, Aflevering 18 - Jurisdiction

6 x
Het team onderzoekt de dood van een marineduiker. Ze krijgen te maken met hun collega's van de Coast Guard Investigation Service met wie ze veel gemeen hebben. De zaak neemt een verrassende wending als blijkt dat het lichaam niet dat van de marineduiker is, maar van iemand anders.
41:08

Seizoen 7, Aflevering 17 - Double Identity

3 x
Er vindt een schietpartij plaats in Rock Creek Park in Washington. Het slachtoffer is een marineofficier die zes jaar eerder als vermist werd opgegeven. Gibbs en het team onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat het slachtoffer er een tweede leven op nahield.
40:53

Seizoen 7, Aflevering 16 - Mother's Day

6 x
Een marinekapitein wordt doodgeschoten terwijl hij bij zijn verloofde is. Die verloofde is Gibbs' ex-schoonmoeder. Tijdens het onderzoek komen er allerlei pijnlijke geheimen naar boven.
Archief