NCIS

NCIS gemist?

Seizoen 8
40:38

Seizoen 8, Aflevering 11 - Ships In The Night

4,0 26 x
Het NCIS-team werkt samen met de kustwacht na de moord op een marineofficier tijdens een etentje op een cruiseschip op de Potomac bij Washington. Het slachtoffer komt uit een rijke familie en was onterfd door zijn vader die een half jaar eerder overleed.
41:00

Seizoen 8, Aflevering 10 - False Witness

4,0 15 x
Een onderofficier die de enige getuige is in een moordzaak is plotseling verdwenen. Het team krijgt hulp van Gail, een plaatsvervangend officier van justitie uit Virginia, bij de opsporing van de vermiste getuige. Gibbs en Gail zijn het lang niet overal over eens.
41:28

Seizoen 8, Aflevering 9 - Enemies Domestic

3,0 22 x
Na de aanslag op het safe house is er een dode en Vance is zwaargewond. Eli David is verdwenen en het team zoekt koortsachtig naar sporen. Gibbs neemt de leiding en laat het congres verplaatsen naar de Marine Yard. Vance heeft flashbacks aan een aanslag in Amsterdam.
39:54

Seizoen 8, Aflevering 8 - Enemies Foreign

4,0 9 x
Vance organiseert een congres met de top van NCIS en nodigt ook Eli David uit, directeur van de Israëlische Mossad en Ziva's vader. Gibbs team is verantwoordelijk voor zijn beveiliging. Door enkele onverwachte gebeurtenissen ziet Ziva zich geconfronteerd met haar verleden.
40:46

Seizoen 8, Aflevering 7 - Broken Arrow

4,0 5 x
Wanneer zijn oude vriend niet komt opdagen bij een afspraak op de Marine Academie in Maryland gaat een admiraal op onderzoek en vindt zijn vriend dood in een afvalbak. Gibbs en zijn team onderzoeken de zaak. Tony's vader wordt erbij gehaald, want hij had een band met het slachtoffer.
41:13

Seizoen 8, Aflevering 6 - Cracked

4,0 5 x
Een scheikundige marine reservist wordt aangereden door een bus in Washington en sterft. Maar het overlijden is verdacht en Gibbs en zijn team starten een onderzoek. Al snel dreigen ze verstrikt te raken in het mysterie. Tony's nieuwe vlam komt met problemen.
39:53

Seizoen 8, Aflevering 5 - Dead Air

4,0 15 x
Tijdens een radiotalkshow melden luisteraars geweerschoten tijdens de uitzending. De politie rukt uit en treft drie lijken aan, onder wie de presentator en een officier die te gast was. Gibbs en zijn team starten een onderzoek. Als er verschillende verdachten blijken te zijn, wordt het er bepaald niet makkelijker op.
39:47

Seizoen 8, Aflevering 4 - Royals And Loyals

3,0 3 x
Het team raakt betrokken bij een gevoelig, internationaal conflict als ze de moord onderzoeken op een Amerikaanse onderofficier. Het lijk is aangetroffen in een hot tub in een achtertuin. Het onderzoek leidt al gauw naar een schip van de Britse Royal Navy.
38:37

Seizoen 8, Aflevering 3 - Short Fuse

4,0 7 x
Het NCIS-team moet samenwerken met de FBI in een zaak. Een vrouwelijke specialist van de explosievenopruimingsdienst heeft een indringer in haar huis doodgeschoten. Maar het lijkt erop dat ze niet alles vertelt. Haar bed is aan beide kanten beslapen.
39:12

Seizoen 8, Aflevering 2 - Worst Nightmare

3,0 10 x
Een groep leerlingen en hun leraren valt in slaap op school. Als Gibbs en zijn team op onderzoek gaan, blijkt een van de leerlingen te zijn verdwenen. Ze gaan op zoek naar het meisje, maar de zaak neemt een heel andere wending als de grootvader van het meisje zich er veel te veel mee bemoeit.
Archief