Nurses

Nurses gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:47
Nurses
Verlopen

Nu zowel patiënten als het hele gezondheidszorgsysteem aan de afgrond staan, moet het verpleegteam van St Mary's hun eigen strijd opzijzetten om degenen te helpen die alles dreigen te verliezen.

Seizoen 2
41:47
Verlopen
Grace moet de laatste dag van een terminale patiënt bijzonder maken, ondanks de egoïstische familie van de patiënt en haar eigen emotionele reactie op de geassisteerde stervensprocedure.
41:17
Verlopen
Naz en Grace worden toegewezen aan de brandwondenafdeling en tot het uiterste gedreven als verplegers en vrienden, wanneer ze het oneens zijn over hoe ze moeten omgaan met een ernstig verbrande patiënt die zijn wil om te leven dreigt te verliezen.
41:47
Verlopen
Het is Nationale Verpleegkundigen Week. Grace is het onderwerp op social media, als ze denkt dat Matteo met haar zus naar bed is geweest. Ashley heeft een zwangere patiënt en Wolf een kind met mutisme. Keon en Nazneen behandelen ondertussen een gescheiden vrouw en haar aannemer.
41:47
Verlopen
Ashley is nu een patiënt, terwijl de zus van Grace zaken komt doen en Matteo lijkt het doelwit te zijn. Ondertussen geeft Wolfs affaire met dr. Turcotte problemen en komt Keon zijn verleden tegen.
40:58
Verlopen
Grace en Ashley zijn het nog steeds niet eens over de operatie, maar een groot ongeval tijdens een concert dwingt hen om samen te komen op manieren die ze niet hadden kunnen voorspellen. Op zijn eerste dag terug van verlof is Wolf vastbesloten om met een schone lei te beginnen.
41:00
Best Day Ever van Nurses is uitgezonden op donderdag 1 februari 2024 om 0:36 uur en was te zien op RTL 4.
Seizoen 1
42:00
Achilles Heel van Nurses is uitgezonden op donderdag 1 februari 2024 om 0:36 uur en was te zien op RTL 4.
Seizoen 2
41:47
Verlopen
Ashley assisteert een ervaren en gerespecteerde chirurg, maar ze merkt een trilling in zijn hand op. Grace raakt erbij betrokken. Wolf begint ondertussen met afkicken en Nazneens patiënt is een clown. Keons blinde patiënt heeft dementie.
41:12
Verlopen
Grace kan Matteo nog steeds niet uitstaan. Ze zien een jongen die zich zorgen maakt over zijn opa. Terwijl een patiënt zich onoverwinnelijk voelt, denkt een ander dat hij zichzelf vervloekt heeft.
41:47
Verlopen
Een man brengt een baby het ziekenhuis binnen. Kate pronkt met haar zwarte band, terwijl een vrijgezellenfeest een probleem heeft met een winkelwagen. Ondertussen heeft Nazneen een huis gekocht en maakt Keon zich zorgen over de gebroken rug van zijn patiënt.
40:45
Verlopen
In het onrustige ziekenhuis heeft Kate Faulkner de leiding over de verpleegsters. Ashley wordt toegewezen aan een moeilijke patiënt, Keon aan twee en Nazneen aan een beroemde chef-kok. Grace heeft te maken met bedwantsen, een mishandelde vrouw en een leuke jongen.
40:28
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Grace wordt gedwongen haar eigen trauma uit het verleden onder ogen te zien,...
41:45
Seizoen 1, Aflevering 10 van Nurses is uitgezonden op vrijdag 10 juli 2020 om 10:51 uur en was te zien op NET 5.
41:45
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Grace bemiddelt tussen de partner en de zoon van een patiënt.
41:45
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Wolf staat plotseling onder grote financiële druk en overweegt wanhopige maa...
39:36
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen.
41:45
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Ashley en Caro onderzoeken relaties uit het verleden. Keon worstelt met Moll...
41:30
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Wanneer Naz beseft dat haar patiënt zich in een ernstigere toestand bevindt ...
41:46
Nurses is een medische dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die aan de frontlinies van het St. Mary's-ziekenhuis werken. Aan de ene kant wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant zijn ze bezig om zichzelf te helpen. Wolf wordt toegewezen aan een patiënt die de hoop heeft verloren om op tijd ...
Archief